23 / 04 / 2024

Bergüzar Korel kahve dükkanı

Bergüzar Korel kahve dükkanı

Oyuncu Bergüzar Korel, “Hayalimdi” diyerek açtığı kahve dükkanını kapattı. Ünlü oyuncu şimdilerde yalnızca ailesine odaklandı.

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü ile 12 fincanlık kahve elde edilmesini sağlar.Ayrıca sahip olduğu taban sayesinde kahveyi sürekli sıcak tutar.

Electrolux Zaman Ayarlı Filtre Kahve Makinesi en ucaza nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EKF7700 Zaman Ayarlı Filtre Kahve Makinesi gelişmiş teknolojisi sayesinde kahve içme işlemini pratik bir hale getiriyor. Zaman ayarlı özelliği ile demleme işlemi 1 gün önceden başlayabiliyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Arzum Okka Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor?  Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini yenilemek isteyenler için Arzum, 3 fincanlı kapasiteye sahip kahve makinesiyle karşımıza çıkıyor. Zengin ürün yelpazesine sahip Arzum okka kahve makinesi yenilikçi teknolojisiyle çokça tercih ediliyor.

Nescafe MyCafe Kahve Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler için Nescafe MyCafe Kahve Makinesi 800 ml su haznesiyle 2 fincan kapasiteli tasarıma sahiptir. Gelişmiş teknolojisi ile kahve makinesi aynı zamanda filtre espresso ve cappuccino kahveleri hazırlar.Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Kahve ve Çay Makinesi aynı anda iki farklı içecek hazırlama tasarımına sahiptir. Geniş su haznesine sahip ürünün ayni anda 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi vardır. Peki kahve ve çay makinesinin diğer özellikleri neler?

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler ve misafiri hiç eksik olmayanlar Arçelik, 6 fincanlık kapasiteye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Arçelik kahve makinesi özellikleri neler? İşte Telve Türk kahve makinesi 18 Şubat 2023 fiyat listesi.

Philips Kahve Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Çok Amaçlı Kahve Makinesi 15 fincan kapasiteye sahip olması ve bir çok kahve çeşidini yapabilme teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki kahve makinesinin diğer özellikleri neler? 

En çok satılan modeldi! Ford’dan elektrikli kamyonet kararı! Ford sözcüsü Emma Berg açıkladı!

Ford’dan elektrikli kamyonet kararı geldi! Ford sözcüsü Emma Berg şirketin aldığı kararı duyurdu.

Bu kahve makinesi ile güne enerjik bir başlangıç yapın! 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Yapılan sohbetler kahvesiz olmaz diyenler için Philisp ,12 farklı ayarda kahve çekirdeğinin taze çekilmesi teknolojisine sahip espresso kahve makinesini tüketicisinin beğenisine sunuyor. Espresso kahve makinesi üstün öğütme sistemiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

BİM'de akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL, saç kurutma makinesi 229 TL! BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM Market 10 Şubat 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. En çok tercih edilenler arasında yer alan akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL ve saç kurutma makinesi 229 TL'den satılacak. İşte BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bergüzar Korel kahve dükkanı Haberi

Bergüzar Korel kahve dükkanı

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, hayallerini gerçekleştirerek açtığı kahve dükkanını kapattı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2015 yılında Cihangir’de hizmete açılan Not Just Coffee adlı mekan, kepenkleri kapattı.

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu şimdilerde yalnızca ailesine odaklandı.