25 / 04 / 2024

Berkosan Yalıtım toplantı

Berkosan Yalıtım toplantı

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurulu tescillendi.

Berkosan Yalıtım 31 Mart'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım 31 Mart'ta genel kurul toplantısı yapacak...

Su Yalıtımı Yönetmeliği binalara değer katacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’ binalara dayanıklılık, kalite ve güç kazandıracak. Yeni ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin inşaat sektörüne ve binalara katacağı değer; İZODER, su yalıtımı dernekleri BİTÜDER ve SUDER’in düzenlediği ortak basın toplantısıyla duyuruldu.

ODE Yalıtım İstanbul ekibi satışın sırlarını anlattı!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, üç gün süren 2017 Satış Eğitim Toplantısı’nı Çorlu fabrikasında düzenledi.

Türkiye’de enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı bilinci toplantısı 24 Kasım'da!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, “Türkiye’de Enerji Tasarrufu ve Isı Yalıtımı Bilinci” konusunda yaptırmış olduğu araştırmanın çarpıcı sonuçlarını açıklayacak.

Şekerbank ve filli boya yalıtım seferberliği başlattı!

Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği işbirliğinin ilk adımı olarak, 5 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirildi. Şekerbank ve filli boya, binalarda enerji verimliliğini teşvik etmek amacıyla yalıtım seferberliği başlattı.

Veli Sarıtoprak: Yalıtım yapılmalı enerji korunmalı!

Yalıtım yapılmalı eneıji korunmalı TÜRK Sanayici ve İş adamları (TÜSİAV) aralık ayı olağan mütevelli heyet toplantısında Başkent başta olmak üzere Türkiye'deki enerji meselesi ele alındı.

Binalarda su yalıtımına yeni düzenlemeler geliyor!

14 Ekim 2014 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve sektör temsilcilerinin katılımı ile bir toplantı düzenlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla binalarda su yalıtımına ilişkin yeni teknik düzenlemeler getiriliyor.

Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrist maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı...

Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Berkosan Yalıtım 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak.

Berkosan Yalıtım faaliyet raporunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım ve Tecrit faaliyet raporunu yayınladı.

Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Tiacret. A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu.

Berkosan Yalıtım sözleşme değişikliklerini onayladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım Üretim sözleşme değişikliklerini onayladı.

Berkosan Yalıtım kayıtlı sermaye tavanını arttırıyor!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş., kayıtlı sermaye tavanının arttırılması ve izin geçerlilik süresinin yenilenmesi hakkında açıklama yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yapılan açıklama şöyle...

Berkosan Yalıtım toplantı Haberi

Berkosan Yalıtım toplantı

Berkosan Yalıtım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş'nin 31.03.2014 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararlar İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce 04.04.2014 tarihinde tescil edilerek 10.04.2014 tarih ve 8547 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde...