24 / 04 / 2024

Bes Business projesi

Bes Business projesi

Bes Business projesi Bes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gebze Tatlı kuyu E5 karayolu Güney Yan yol ’da inşaatı tamamlanan projede ticaret başladı.

DKY Business Tuzla projesi ertelendi!

DKY İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçireceği DKY Business Tuzla projesi ertelendi. Proje için 2017 yılında ön talep toplanmaya başlanmıştı.

Bes Business'da ticaret başladı!

Bes Business projesi Bes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gebze Tatlı kuyu E5 karayolu Güney Yan yol ’da inşaatı tamamlanan projede ticaret başladı.

Deluxia Park Business satış ofisi!

Deluxia Park Business projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. İstanbul Kartal'da yükselen projede yüzde 18 KDV oranı indirimi uygulanıyor...

Deluxia Park Business ofis fiyatları!

Deluxia Park Business ofis fiyatları 712 bin 248 TL'den başlıyor. Deluxia Park Business projesi 2 blok olarak hayata geçirildi...

Deluxia Park Business fiyat listesi!

İstanbul Kartal’da yükselen Deluxia Park Business projesi "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede satışlar başladı. İşte Deluxia Park Business fiyat listesi...

Tuzla DKY Business satış ofisi adresi!

DKY Business projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Ofislerin yer alacağı DKY Business projesi DKY İnşaat imzası taşıyor...

DKY Business Tuzla satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da konumlandırılan DKY Business Tuzla projesi ofis konseptinde dizayn edildi. DKY Business Tuzla satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

DKY İnşaat'ın Tuzla'daki yeni projesi olan DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor. Proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor.

İşte dünyanın milyar dolarlık 11 dev projesi!

2035 yılı itibarıyla dünyanın en büyük şehirlerini bambaşka bir çehreye büründürecek milyarlarca dolarlık projeler belirlendi. Business Insider tarafından hazırlanan listede İstanbul'un Yeni Şehir Projesi 11. sırada yer alıyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

RE/MAX İKON Ataşehir'de Canan Business ofisini açtı!

RE/MAX İKON tarafından CANAN YAPI’nın iş merkezi konseptli yeni projesi CANAN BUSINESS'ın 2.El Yetkili Satış ve Kiralama Ofisi açıldı.

Bes Business projesi Haberi

Bes Business projesi

Gebze’nin tam kalbinde yer alan Bes Business projesinde ultra lüks ofisler Kurumsal Ofis Gayrimenkul garantisi ile kişiye göre ödeme planıyla satışa sunuldu.

GEBZE’ NİN YENİ NESİL OFİS KONSEPTİ

E5 Karayolu Güney Yan yol,  ilk özel sektör projesi Bes Business projesi fark yaratarak, büyük avantajlarla donanmış yeni nesil ofislerini sunuyor.

Kurumsal Ofis Gayrimenkul güvencesi ile Bes İnşaat tarafından inşa edilen, BES BUSİNESS projesinin ofislerinin satışına başlandı.

Proje, Gebze Merkez, Gebze Center AVM, Sabiha Gökçen Hava Alanı, Bankacılık Üstleri, TÜBİTAK, Osman Gazi Köprüsü, gibi önemli kuruluşların yanı başında yükseliyor. 


YÜKSEK KAZANÇ; SAĞLAM YATIRIM!

Bes Business projesi, ilk etaplarındaki satışlardan bugüne kadar yatırımcısına prim kazandırmıştır. Bes Business ofisler, modern, şık ve işlevsel tasarımı ile büyülerken, stratejik konumu sayesinde işinizin ve yatırımlarınızın değerini artıracak.


TAM DONANIM, TAM...