25 / 04 / 2024

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.



İstanbul Anadolu yakasının en değerli lokasyonu olan Göztepe E-5 üstünde yer alan ve üçer bloktan iki etap olarak inşa edilen Business İstanbul, iş çevreleri ve yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği ofis projelerinin başında geliyor. Altı bloktan oluşan projenin 1. ada etabının %90’ı tamamlandı ve ilk üç blok satışlarının %95’i gerçekleştirildi. Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi olan Business İstanbul’da yer alacak firmalar arasına katılan yeni isim ise Afrodit Tekstil oldu.


Yeni merkez ofis ve yeni satış mağazası

Afrodit Tekstil’in Business İstanbul’da yer alacak yeni merkez ofisi 1.400 metrekare alana sahip. Firmanın 170 metrekarelik 4’üncü mağazası da Business İstanbul’da hizmete girecek. Business İstanbul’un yatırımcısına en başından itibaren kazandıran projeler arasında yer aldığını kaydeden Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, Afrodit Tekstil gibi sektörün önde gelen firmasının Business İstanbul’u tercih etmelerinden ötürü son derece mutlu olduklarını belirtiyor.


Afrodit Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kantarcı, hızlı bir büyüme kaydeden Afrodit Tekstil’in imkanları daha geniş ve daha büyük bir merkez ofise ihtiyaç duyduğunu belirterek, Anadolu yakasındaki özel lokasyonu ve sunduğu teknolojik imkanlar nedeniyle Business İstanbul’u tercih ettiklerini kaydediyor. İstanbul Anadolu yakasında 4’üncü satış mağazasını da Business İstanbul’da açacaklarını ifade eden Kantarcı, kuruluşun yeni bir atılım dönemine gireceğini söylüyor. 


İş dünyasına avantajlı lokasyon

Business İstanbul Göztepe E-5 üstünde 220 metre cepheye sahip. Metro, metrobüs ve  Marmaray  bağlantısının yanı sıra Avrasya Tüneli'nin çıkış noktasında bulunan proje, tüm toplu ulaşım olanaklarının kesişme noktasında yer alarak firmalara büyük avantaj sağlıyor. Business İstanbul TEM'e, feribot ve sahil yoluna beş dakikalık mesafede bulunuyor. Boğaz Köprüsü, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe Marina ve Kadıköy merkez ise Business İstanbul'un doğal uzantısı konumunda yer alıyor.


http://www.businessistanbul.com/


Geri Dön