23 / 04 / 2024

Bes Business'da ticaret başladı!

Bes Business'da ticaret başladı!

Bes Business projesi Bes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gebze Tatlı kuyu E5 karayolu Güney Yan yol ’da inşaatı tamamlanan projede ticaret başladı.



Gebze’nin tam kalbinde yer alan Bes Business projesinde ultra lüks ofisler Kurumsal Ofis Gayrimenkul garantisi ile kişiye göre ödeme planıyla satışa sunuldu.

GEBZE’ NİN YENİ NESİL OFİS KONSEPTİ

E5 Karayolu Güney Yan yol,  ilk özel sektör projesi Bes Business projesi fark yaratarak, büyük avantajlarla donanmış yeni nesil ofislerini sunuyor.

Kurumsal Ofis Gayrimenkul güvencesi ile Bes İnşaat tarafından inşa edilen, BES BUSİNESS projesinin ofislerinin satışına başlandı.

Proje, Gebze Merkez, Gebze Center AVM, Sabiha Gökçen Hava Alanı, Bankacılık Üstleri, TÜBİTAK, Osman Gazi Köprüsü, gibi önemli kuruluşların yanı başında yükseliyor. 

Bes Business da ticaret başladı!


YÜKSEK KAZANÇ; SAĞLAM YATIRIM!

Bes Business projesi, ilk etaplarındaki satışlardan bugüne kadar yatırımcısına prim kazandırmıştır. Bes Business ofisler, modern, şık ve işlevsel tasarımı ile büyülerken, stratejik konumu sayesinde işinizin ve yatırımlarınızın değerini artıracak.


TAM DONANIM, TAM GÜVENLİK!

Ofislerde bulunan ses yalıtımı çalışanların işlerini daha rahat yapmalarını sağlayacak. Binanın her yerinde bulunan  yangın söndürme sistemi sayesinde iş yeriniz yangın riskine karşı tam donanımlı olacak.

 
Tel: 05323977633/ 0536 6832941 


Geri Dön