25 / 04 / 2024

besa kule cumbasar gelişim

besa kule cumbasar gelişim

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Besa Kule ile Çukurambar'ın otopark sorunu çözüm!

Özellikle iş dünyasının yoğun olarak tercih ettiği bölgelerde yaşanan otopark eksikliği, büyükşehirlerin başlıca sorunlarından biri haline geldi. Çukurambar bölgesi de otopark eksikliği nedeniyle iş adamlarını bir hayli zorluyor.

Ankaralılar Çukurambar'da daha fazla buluşacak!

Ankara’da lokasyonu, özel mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren Besa Kule İş Merkezi’nde şu sıralar tatlı bir telaş var.

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Besa Kule'de kiralık ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlıyor!

Besa Kule’de yer alan markalar hem en iyi iş merkezinde uygun fiyatlı kiralama olanağı buluyor, hem de iş dünyasının kaliteli isimleriyle komşu oluyor. Besa Kule'de ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Besa Kule'de ticari komşuluk başlıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Haziran 2015'te sahiplerine teslim etmeye hazırlandıkları Besa Kule İş Merkezi'nde ticari komşuluk geleneğini başlatacaklarını, bunun için hazırlandıklarını belirtti.

Besa Kule, Congresium ile değerlenecek!

Sunduğu hizmetler ve adres tarifine gerek duymayan özel lokasyonu ile Ankara iş dünyasına ayrıcalık getirecek Besa Kule, etkinlik ve toplantıların buluşma noktası Congresium’a yakın konumuyla da değerini arttıracak.

Besa Kule'nin her yerinde bahar havası var!

İklimlendı'rmede yaşanabilecek sıkıntılar özellikle yüzlerce kişinin çalıştığı iş merkezlerinde çalışma kalitesini düşürürken, Haziranda teslim edilecek Besa Kule İş Merkezi ısıtmasoğutma çözümleriyle de dikkati çekiyor.

besa kule cumbasar gelişim Haberi

besa kule cumbasar gelişim

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi. Keyifli zaman geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olan bölgenin bu canlılığı, Besa Kule’de yer alan gurme mekanlarla daha da arttı.


Çukurambar’ın Ankara iş dünyası ve sosyal yaşamı konusunda önemli yere sahip olduğunun altını çizen BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bölgenin son birkaç yıldır kentin buluşma merkezi olduğunu vurguladı.


Çok sayıda gurme mekanın yer aldığı Çukurambar’ın önümüzdeki 5 yıl içinde daha da büyüyeceğine inandığını belirten Efe Bezci, şunları söyledi:

“Başkent Ankara’da açık havada keyifli zaman geçirmek, hem de güzel lezzetler tatmak isteyenler genellikle Bahçelievler 7. Cadde, Tunalı Hilmi gibi yerleri tercih ederdi. Ancak son birkaç yıldır Çukurambar öne çıkmaya başladı. Bölgedeki...