19 / 04 / 2024

Beşiktaş Spor Kulübü stat

Beşiktaş Spor Kulübü stat

Yapımı hızla devam eden Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena için inşaat ekibi kamera karşısına geçti ve siyah-beyazlı taraftarlara "sabret" mesajı verdi...

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Spor kulüpleri stat kiralarının yüzde 18,6'sını ödedi!

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un güncel borçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na karşı olan maddi yükümlülüklerini yerine getirmeyen kulüpler kira borçlarının sadece yüzde 18.6’sını ödedi. 

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Beşiktaş Spor Kulübü stat Haberi

Beşiktaş Spor Kulübü stat

Vodafone Türkiye tarafından hazırlanan ve inşaatta çalışanların rol aldığı filmde, inşaat sürecinde yaşanan zorluklara değinilerek, "inşaat hızla devam ediyor, merak edecek bir şey yok, biraz daha sabret" mesajı veriliyor. Sosyal medyada hızla yayılan filmde inşaat ekibinden 5 çalışan rol aldı.


Vodafone Arena'daki inşaat sürecini anlatmak için kamera karşısına geçen Vodafone Arena inşaat ekibinden elektrik teknikeri Erhan Ergönül, iş güvenliği uzmanı Emre Aygün, JCB kepçe operatörü Hüseyin Bayraktar, şoför Murat Beyazıt ve inşaat mühendisi Bülent Azizoğlu'nun yer aldığı filmin çekimleri iki günde tamamlandı. Filmde rol alan inşaat ekibi, kepçenin zeminden kaya veya su çıkarmasına, bulunduğu konum itibariyle inşaat kamyonlarının her zaman alana girememesine, binlerce ton kaya kırılmasına rağmen stadın bitmesine çok az kaldığını belirtiyor ve taraftara kendilerine emanet olan Vodafone Arena'nın...