28 / 03 / 2024

beşiktaş stat

beşiktaş stat

Spor Toto Süper Lig’de 23 Kasım’da Kasımpaşa’yla oynayacağı iç saha maçına, Fatih Terim Stadı’nda çıkmayı kararlaştıran Beşiktaş yönetimi, Başakşehir Kulübü’yle ‘ kira ’ krizi yaşıyor...

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Beşiktaş Belediyesi'nden Ihlamur Parkı açıklaması!

Ihlamur Parkı'nın doğal sit statüsündeki 11 bin metrekarelik yeşil alanın paravanlarla çevrilmesi ile imara açıldığı" yönündeki haberlere ilişkin Beşiktaş Belediyesi iddia edildiği gibi bu alanın imara kesinlikle açılmadığını belirtti.

Beşiktaş'ın arazisi kaç para ederdi?

Fatih Altaylı Haberürk Gazetesi'ndeki bugünkü köşe yazısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın stat konusuyla ilgili Galatasaray için “Beleşi seviyorlar” sözlerini değerlendirdi. İşte o yazı...

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Orman: Beşiktaş Vodafone Arena 90 gün içinde bitecek

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat projelerinde sona doğru geldiklerini belirterek, 90 gün içinde Vodafone Arena Stadı'nın içini ve dışını bitirme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Beşiktaş'ın stat inşaatı çözüme kavuşuyor!

Fikret Orman ile İBB Başkanı Kadir Topbaş bir araya geldi. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sorun yaşadığı stat inşaatını çözüme kavuşturuyor.

Beşiktaş stat inşaatı durduruldu mu?

Beşiktaş'ın stat inşaatı, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddiasıyla durduruldu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında. Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

Beşiktaş Kulübü'nden stat açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, "2015-2016 sezonu planlamasında, Vodafone Arena'nın henüz inşaat halinde olması nedeniyle, prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun gösterilmesi konusunda girişimlerimiz bulunmaktadır" açıklamasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Stat konusunda Beşiktaş'a desteğe devam edeceğiz!

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Stat konusunda Beşiktaş’a bugüne kadar verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek. Bu projeler Türk futbolu için önemli” dedi..

Beşiktaş'ın yaşadığı stat sıkıntısı zirve yaptı!

Vodafone Arena'nın yapımı sürecinde yaşadığı stat sıkıntısı krize dönüştü Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı kupadaki 2. hafta programında boş bırakılan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının oynanacağı stat konusunda ilginç gelişmeler yaşandı.

Beşiktaş'ın stat sıkıntısı krize dönüştü!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'nın yapımı sürecinde yaşadığı stat sıkıntısı, Çaykur Rizespor maçı öncesi krize dönüştü. Stat sıkıntısı, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam oynayacağı Çaykur Rizespor maçı öncesi zirve yaptı.

Beşiktaş'ın stadyum krizi maça 24 saat kala çözüldü!

Beşiktaş'ın stadyum krizi maça 24 saat kala çözüldü. BEŞİKTAŞ'ın Ziraat Türkiye Kupasında Rizespor ile yapacağı maçın oynanacağı stat, son 24 saatte belirlendi. İşte arapsaçına dönen stadyum konusunda yaşananlar...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti: Stat bitsin geleceğim!

İspanyol oyuncu, resmi twitter hesabından, “Güzel şehir İstanbul’u çok özledim. Beşiktaş’ın yeni stadyumu bitince gelmek istiyorum. Bu heyecanı yaşamak istiyorum” diyerek Siyah-Beyazlılar’ı unutamadığını bir kez daha gösterdi....

beşiktaş stat Haberi

beşiktaş stat

Spor Toto Süper Lig’de 23 Kasım’da Kasımpaşa’yla oynayacağı iç saha maçına, Fatih Terim Stadı’nda çıkmayı kararlaştıran Beşiktaş yönetimi, Başakşehir Kulübü’yle ‘kira’ krizi yaşıyor. Kasımpaşa ve Akhisar mücadelelerine bu statta çıkmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın, Turuncu-Lacivertliler’in Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın, maç başına 200 bin TL kira bedeli istemesi sebebiyle sıkıntılı olduğu bildirildi. Atatürk Olimpiyat Stadı için ödediği 100 bin TL’lik bedeli öneren Beşiktaş’ın, Başakşehir’le pazarlıklarını sürdürdüğü...