19 / 04 / 2024

beşiktaş Vodafone Park maliyeti

beşiktaş Vodafone Park maliyeti

Beşiktaş,  Vodafone Park'ın maliyetinin tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu açıkladı.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Beşiktaş'ta tescil dışı alana ilişkin imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş İlçesi'ndeki park alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Beşiktaş Vodafone Park 407 milyona inşa edildi!

Beşiktaş,  Vodafone Park'ın maliyetinin tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu açıkladı.

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Beşiktaş Ihlamur Parkı yeşil alan ilan edildi!

Yapılaşma tehdidiyle uzun süredir tartışma yaratan Beşiktaş’taki Ihlamur Parkı için müjdeli haber geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişikliği ile parkın arazisi yeşil alan ilan edilerek imara kapatıldı.

Beşikaş Ihlamur Parkı'nda inşaat yapılmayacak!

Geçtiğimiz aylarda demir panellerle çevrilen ve içine Seba inşaat tarafından içerisinde konut projesi planlandığı açığa çıkmasıyla tartışma konusu olan Beşiktaş’taki Ihlamur Parkı’nda zafer, Ihlamur Parkı Dayanışmasının çevrecilerin oldu.

Murat Hazinedar: Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yok!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Ne Ihlamur parkında ne de başka hiçbir alanda Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yoktur. Bu konuda biz o iddia sahiplerinden daha hassasız" dedi.

beşiktaş Vodafone Park maliyeti Haberi

beşiktaş Vodafone Park maliyeti

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park Stat Maliyeti ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bildirimde bulundu. Stadın maliyet tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu bildirildi.

İşte yapılan açıklama:

"31.05.2017 Tarihli KAP açıklamamızda, Vodafone Park stadının kesin toplam inşaat maliyetinin aktifleştirilen herhangi bir finansman giderini içermeyecek şekilde en geç 2017 yılsonu itibariyle düzenlenecek bir özel amaçlı bağımsız denetim raporuyla tespit edilmesine ve Kulüp bünyesinde kalacak Vodafone Park stat maliyetinin tutarının bu rapor doğrultusunda kesinleştirilmesine karar verildiği bildirilmişti.

Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından 27.12.2017 tarihinde düzenlenen rapor uyarınca bulunan toplam maliyet tutarı  407.047.190 TL olup, Kulüp bünyesinde kalan Vodafone Park stat maliyetinin tutarı 149.175.836 TL olarak kesinleşmiştir. 14.11.2017 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerimizin bilgisine de...