24 / 04 / 2024

beşiktaşın başkanı fikret orman

beşiktaşın başkanı fikret orman

Fikret Orman yeni yapılan stadın temel atma töreninin gecikmesi üzerine çıkan spekülasyonlara sert tepki gösterdi. Orman bu tarz haberlerin kasıtlı yapıldığını ve yaptırıldığını, bu durumun kendilerini de son derece yıprattığını belirtti...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Fuzul Beşiktaş ön talep topluyor! Yeni proje!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor...

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Akatlar No: 1903 resmen Beşiktaş'ın!

Beşiktaş, durumu yılan hikayesine dönen Akatlar No: 1903 isimli sosyal tesiste nihayet mutlu sona ulaştı. Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş Belediyesi ile olan sorunları çözerek tesisin devir işlemlerini dün tamamladı...

beşiktaşın başkanı fikret orman Haberi

beşiktaşın başkanı fikret orman

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Orman bu tarz haberlerin kasıtlı yapıldığını ve yaptırıldığını, bu durumun kendilerini de son derece yıprattığını belirterek;


''Beşiktaş'ın geleceği adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bunun için uğraş veriyoruz.Ama nedense sürekli bu tarz spekülatif haberlerle bizi yıpratmaya çalışıyorlar.Bunların hepsi sonuna kadar yalan.Hiç bir eksiğimiz yok.Biz Beşiktaş için çalışıyoruz,bu stadı Beşiktaş'a yapıyoruz. Ben rahmetli babamın üstüne yapmıyorum bu stadı'' diye konuştu.


VODAFONE'DAN ZİYARET


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt'ü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ağırladı.


Ziyarette, siyah-beyazlıların yeni stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner, futbol genel direktörü Önder Özen, teknik direktör Slaven Bilic ve idari direktör Semih Usta da yer aldı.


Tesislerde yenilen yemeğin ardından Fikret Orman, Gökhan Öğüt'e Beşiktaş forması hediye etti.


Öğüt, ziyaret sonrası...