18 / 04 / 2024

beşiktaşta konut fiyatları

beşiktaşta konut fiyatları

İSTANBUL emlak piyasasının son 3 ayı incelenerek yapılan analize göre Beşiktaş'a bağlı Maçka'da ortalama metrekare fiyatları son 3 ayda yüzde 14,3'lük bir artış göstererek 5000TL'ye ulaştı...

İstanbul'da satılık emlak fiyatlarının en çok arttığı semt Maçka oldu!

İstanbul'da Beşiktaş'a bağlı Maçka'da ortalama metrekare fiyatları son 3 ayda yüzde 14.3'lük bir artış göstererek 5 bin liraya ulaştı. Maçka'yı, Ulus, Bebek, Beylikdüzü ve Mecidiyeköy takip etti.

Konut fiyatları en çok Beşiktaş ve Bakırköy'de arttı!

Metrekare.com'un 2014 Şubat ayı verilerine göre, satılık emlak piyasasında ortalama metrekare fiyatları bakımından Beşiktaş, Bakırköy ve Sarıyer ilk üç sırada yer alırken; fiyatların en düşük olduğu yer Silivri oldu...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları düşerken, kiralar arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2023 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 2,1 azalırken, ortalama konut kiralarında ise Aralık 2023'te yüzde 6,2 artış yaşandı.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

beşiktaşta konut fiyatları Haberi

beşiktaşta konut fiyatları

İSTANBUL emlak piyasasının son 3 ayı incelenerek yapılan analize göre son dönemde satılık emlak fiyatlarının en çok arttığı semt Maçka oldu. 


2014 ilk çeyrek verilerine göre Beşiktaş'a bağlı Maçka'da ortalama metrekare fiyatlan son 3 ayda yüzde 14,3'lük bir artış göstererek 5000TL'ye ulaştı. Maçka'yı yine Beşiktaş'a bağlı Ulus ve Bebek, Beylikdüzü Barış Mahallesi ve Şişli Mecidiyeköy takip etti. Satılık konut fiyatları Ulus'ta yüzde 10,3, Barış Mahallesinde yüzde 9, Mecidiyeköy'de yüzde 8,1, Bebek'te ise yüzde 6,1 oranında arttı. Maçka'da metrekare fiyatlan 4.375 TL'den 5.000 TL'ye, Ulus'ta 10.461 TL'den 11.543 TL'ye, Barış Mahallesi'nde 1.517 TL'den 1.654 TL'ye, Mecidiyeköy'de 2.286 TL'den 2.471 TL'ye, Bebek'te ise 15.992 TL'den 16,968 TL'ye yükseldi. 


Fulya'da kiralık emlak fiyatlarında yüzde 8,7'lik bir artış olurken, Yeşilkent'te yüzde 7,6, Yeniköy'de yüzde 6,7,...