24 / 04 / 2024

Konut fiyatları en çok Beşiktaş ve Bakırköy'de arttı!

Konut fiyatları en çok Beşiktaş ve Bakırköy'de arttı!

Metrekare.com'un 2014 Şubat ayı verilerine göre, satılık emlak piyasasında ortalama metrekare fiyatları bakımından Beşiktaş, Bakırköy ve Sarıyer ilk üç sırada yer alırken; fiyatların en düşük olduğu yer Silivri oldu...



Metrekare.com'un 2014 Şubat ayı verilerine göre, satılık emlak piyasasında ortalama metrekare fiyatları bakımından Beşiktaş, Bakırköy ve Sarıyer ilk üç sırada yer alırken; fiyatların en düşük olduğu yer Silivri oldu. 


2014 yılı ocak-şubat ayları arasında, fiyatlarda en büyük artış ise satılık emlak piyasasında yüzde 5.4 ile Bayrampaşa'da, kiralık emlak piyasasında ise Zeytinburnu'nda gerçekleşti. Satılık ev fiyatları, Bey oğlu'nda ise yüzde -7.9 azaldı. 


Metrekare.com'un yatırımcıları Aslanoba Capital Kurucusu Hasan Aslanoba, Earlybird Venture Capital Yönetici Ortağı Cem Sertoğlu, ve Metrekare.com kurucu ortağı ve CEO'su Serhat Karahan ve Metrekare.com Kurucu Ortağı Halil Akın'ın katılımıyla düzenlenen toplantıda Türkiye'de bir 'ilk' olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını da tanıttı. Metrekare.com'un 3 yıl içinde, 15 milyon TL ciro, ayda 10 milyon ziyaretçi ve yaklaşık 100 milyon dolarlık şirket değerine ulaşması hedefleniyor. 


Cumhuriyet Gazetesi 



Geri Dön