25 / 04 / 2024

beşiktaştaki çatısı yanan ev söndürüldümü

beşiktaştaki çatısı yanan ev söndürüldümü

Beşiktaş Vişnezade Mahallesi Kakmalıkapı Sokak'ta bulunan üç katlı binanın çatı katında yangın çıktı. İddialara göre, elektrik kontağından çıkan yangın, kısa sürede çatıyı sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi...

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

İBB Beşiktaş'taki 2 bin 882 metrekarelik arsayı satıyor! Arsaya biçilen değer tam 518 milyon 760 bin TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'taki arsayı 518 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor! 

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, bugünkü köşesinde, Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus arazisinin serüvenini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

beşiktaştaki çatısı yanan ev söndürüldümü Haberi

beşiktaştaki çatısı yanan ev söndürüldümü


Beşiktaş’ta üç katlı binanın çatı katında çıkan yangın vatandaşları korkuttu. Dar sokaklar yüzünden itfaiye ekipleri yangına ulaşmakta zorlandı.


Beşiktaş Vişnezade Mahallesi Kakmalıkapı Sokak'ta bulunan üç katlı binanın çatı katında saat 21.15 sıralarında yangın çıktı. İddialara göre, elektrik kontağından çıkan yangın, kısa sürede çatıyı sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler sokağın dar olması ve araçların yanlış park etmesi nedeniyle yangına ulaşmakta güçlük çekti. Yan apartmana çıkan bir itfaiye eri, yangına su sıkarak müdahale etti. Alevler kısa sürede söndürüldü.


Yanan binada akrabasının olduğunu söyleyen bir vatandaş ile polisler arasında gerginlik çıktı. Polisler içeride kimsenin olmadığını, herkesin apartmandan tahliye edildiğini söylemesine rağmen yaşlı adam ikna edilemedi. Kısa süreli gerginliğin ardından ikna edilen vatandaş güvenlik şeridinin dışına çıkartıldı.


Yangını...