19 / 04 / 2024

Beşir Derneği idlib

Beşir Derneği idlib

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

Sadakataşı Derneği, İdlib'deki 308 briket evi teslim etti!

Çalışmalarına devam eden Sadakataşı Derneği, Almanya Uluslararası İnsani Yardım Derneğinin katkılarıyla Suriye'de Beşşar Esed rejim güçlerinin saldırılarıyla zorla yerinden edilen siviller için hayata geçirdiği briket evlerinden 308'inin, ihtiyaç sahiplerine teslimini yaptı.

Deniz Feneri Derneği'nin İdlib'de inşa ettiği briket evlere aileler yerleştirildi!

Deniz Feneri Derneği'nin İdlib'de inşa ettiği 650 briket eve savaş mağduru, ihtiyaç sahibi aileler yerleştirilmeye başlandı.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'teki briket ev projesinde sona geliniyor!

Sadakataşı Derneği, İdlib'te yaşanan çatışmalar nedeniyle sığınmacılar için kalıcı konutların yapımına devam ediliyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan 1530 briket evlerden 310'unun açılışı yapılarak sığınmacı ailelere verildi.

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket evler projesinin yüzde 90'ı tamamlandı!

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'de inşa etmeye başladığı briket evler projesinin yüzde 90'ı tamamlandı...

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

İbrahim Beşir'den esnafın kiralarının ertelenmesi önerisi!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, esnafın kiralarının ertelenmesini önerdi.

Sadakataşı Derneği İdlib'de 100 briket ev yaptı!

Sadakataşı Derneği, Suriye'nin İdlib Akrabat bölgesinde inşası biten 100 briket eve savaş mağduru aileleri yerleştirdi…

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

El Beşir Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

El Beşir Turizm Anonim Şirketi, Bişir Katipoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Beyan Katipoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Enerji Verimliliği Derneği 15. şubesini Van'da açtı!

Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği, geçtiğimiz şubat ayında açılan Adana Şubesi’nin ardından, Van’da on beşinci şubesini açtı.

Beşir Atalay Otonomi’yi ziyaret etti!

Kendisinin İçişleri Bakanı olduğu süre zarfında, şehir içi otomobil satışına ilişkin genelgeyi destekleyen Beşir Atalay Otonomi’yi ziyaret etti.

Beşir Derneği idlib Haberi

Beşir Derneği idlib

İçişleri Bakanlığı ve AFAD koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşları tarafından başlatılan "Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız" kampanyası kapsamında Beşir Derneğince bölgede yaptırılan 180 briket evin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, hazır hale getirilen evlere, savaş mağduru İdlibli ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Derneğin Sosyal Yardımlar Uzmanı Salih Kayabekir, Anadolu Ajansı muhabirine, çatışmalardan kaçarak Türkiye sınırına yakın bölgelerdeki çadırlarda kalan aileler için daha iyi bir yaşam alanı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Ramazanın son haftasında İdlib'in Killi bölgesinde başladıkları briket ev inşasının ilk etabının tamamlandığını, 2. ve 3. etap çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü belirten Kayabekir, "Briket evlerin yapıldığı bölgede gerekli altyapı çalışmaları sürüyor. Ortalama 40 metrekarelik evlerde oturma ve ebeveyn odası, mutfak, banyo ve tuvalet bulunuyor. Su tankı ile tüm kapı ve pencereler...