25 / 04 / 2024

BESOB Sanayi Sitesi ne zaman açılacak

BESOB Sanayi Sitesi ne zaman açılacak

Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümü projesi konumunda ki Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Sanayi Sitesi 2017’de tamamlanacak.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 3. kez talep toplanacak!

Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile BESOB işbirliği ile gerçekleşen Yeni Sanayi Sitesi’nde son 52 dükkan için 3. kez talep toplanacak.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

BESOB Büyük Sanayi Sitesi ne zaman bitecek?

Bursa şehir merkezine 17 kilometre mesafede olan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nde alt ve üst yapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından sektörler buraya taşınmaya başlayacak.

Bursa'da Büyük Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli katıldığı törenle atıldı.

BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa'da küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle atıldı.

BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

BESOB Büyük Sanayi Sitesi’nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ’ nun da katıldığı törenle atıldı.

Bursa BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı!

Bursa’da faaliyet gösteren küçük esnafın bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011’de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından törenle atılan BESOB Sanayi Sitesi’nde inşaat yeniden başladı.

BESOB Sanayi Sitesi 2017’de tamamlanacak!

Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümü projesi konumunda ki Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Sanayi Sitesi 2017’de tamamlanacak.

BESOB Sanayi Sitesi ne zaman tamamlanacak?

Bursa’da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011’de Bülent Arınç tarafından törenle atılan BESOB Sanayi Sitesi’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat yeniden başladı!

2 yıl içerisinde bitirilecek Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

BESOB Sanayi Sitesi ne zaman açılacak Haberi

BESOB Sanayi Sitesi ne zaman açılacak

Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümü projesi konumunda ki Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Sanayi Sitesi 2017’de tamamlanacak. BESOB Sanayi Sitesi’nde yeniden başlayan inşaat çalışmalarının 2 yıl içinde bitirilmesi bekleniyor.


Bursa’da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011’de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından törenle atılan BESOB Sanayi Sitesi’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. Yaklaşık 307 hektar üzerine kurulu içinde 21 sektörde toplam 3 bin esnaf ve sanatkarı barındıracak olan sosyal donatılarıyla büyük bir kampus niteliğindeki Sanayi Sitesi’nin alt yapı ihalesinden sonra üst yapı ihalesinin de tamamlanmasından sonra 2 yıl içinde bitirilip hizmete açılması bekleniyor.


PROTOKOLU BAŞBAKANIN BURSA MİTİNGİNDE İMZALANDI

BESOB’un 1995 yılından bu yünü yürüttüğü kent içinde imalat yapan...