29 / 03 / 2024

Beton Teknolojileri seminer

Beton Teknolojileri seminer

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Mersin’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. Seminere, Mersin ve çevre illerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. 

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Dayanıklı yapı üretiminde ön şart doğru beton uygulamalarıdır!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Balıkesir’de “Beton Teknolojileri ve Doğru BetonUygulamaları Semineri” gerçekleştirdi.

Kentsel dönüşümde başarının anahtarı nedir?

THBB Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Seminer” düzenledi. THBB KGS İktisadi İşletmesi Direktörü Uçar, kentsel dönüşüm çalışmalarında kaliteli hazır betonun kullanılması ve doğru beton uygulamaları olası bir depremde birçok hayat kurtaracağını söyledi...

İnşaat sektörünün canlanması için strateji belgesi hazırlanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Edirne’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenledi. THBB Kalite Güvence Sistemi (KGS) İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, inşaat sektörünün 2019’a iyi başlamadığını ifade etti.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri yapıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Tokat’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Isparta’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi.

Güvenli yapılar için kaliteli beton kullanımı şart!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Diyarbakır’da gerçekleştirilen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” güvenli yapılar için KGS denetiminden geçmiş kaliteli betonun kullanılmasının bir ön şart olduğu vurgulandı.

Beton KGS denetiminden geçecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Uşak’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleşti. Seminer, kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla düzenlendi.

Çipli Beton uygulaması ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” konulu seminerler düzenliyor. 

Geçirimli Beton sel baskınlarını azaltıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Konya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri düzenlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İstanbul’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Hazır beton sektörü, inşaat sektörünün önemli bir parçasıdır!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İzmir’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri yapıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Van’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Beton Teknolojileri seminer Haberi

Beton Teknolojileri seminer

1 Mart 2018 tarihinde İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi'nde yapıldı. Seminere, Mersin ve çevre illerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, inşaat mühendisleri, müteahhitler, mimarlar, yapı denetim kuruluşlarının temsilcileri ve hazır beton tesislerinin yetkilileri katıldı.


Seminer kapsamında,  THBB Genel Sekreteri Aslı Özbora Tarhan; “Türkiye’de ve Dünyada Hazır Beton Sektöründeki Son Gelişmeler”, İTÜ İnşaat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Taşdemir “Beton Teknolojisinde Son Gelişmeler”; THBB Kalite Güvence Sistemi Direktörü Selçuk Uçar ise “Betonda Kalite Denetimleri” başlıklı birer sunum gerçekleştirdi.

Türkiye, beton üretiminde Avrupa’nın lideriyken, dünyanın üçüncü en büyük hazır beton üreticisidir

Seminer’de Türkiye’de ve dünyada hazır beton sektöründeki son gelişmeleri aktaran THBB Genel Sekreteri Aslı Özbora Tarhan: “Hazır beton sektörü 2016 yılı itibarıyla 109 milyon metreküplük üretim ve 16...