25 / 04 / 2024

Betül Bölükbaşı

Betül Bölükbaşı

Panorama Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Bölükbaşı, Betül Bölükbaşı ve Zeliha Bölükbaşı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

İbm Raylı Sistemler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbm Raylı Sistemler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Bölükbaş tarafından kuruldu.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık satışı yapan zincir marketler fiyatlarını peş peşe duyurdu. Peki, BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını duyurdu. Peki, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Betül Bölükbaşı Haberi

Betül Bölükbaşı

Panorama Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Bölükbaşı, Betül Bölükbaşı ve Zeliha Bölükbaşı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Panorama Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü seyahatler ve turlar düzenlemeye otelcilikle ilgili otel binaları yapmaya bunları işletmeye kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Panorama Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sirkeci, Hocapaşa Mahallesi, İstasyon Arka Sokak,...