25 / 04 / 2024

beyan

beyan

Emlak beyanının ne olduğu ve ne işe yaradığı merak edilen konulardan biridir. İşte emlak beyanına dair detaylar!

Yataş sorumluluk beyanını yayınladı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi sorumluluk beyanını yayınladı.

Batısöke Çimento sorumluluk beyanını yayınladı!

Batısöke Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento Sanayi sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Batısöke Çimento sorumluluk beyanı.

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.İşte Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı...

Doğuş Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş .tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre Doğuş Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Doğuş Gayrimenkul sorumluluk beyanı...

Asya Varlık Kiralama sorumluluk beyanını yayınladı!

Asya Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asya Varlık Kiralama sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Asya Varlık Kiralama sorumluluk beyanı...

Sinpaş GYO sorumluluk beyanını yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Ege Seramik sorumluluk beyanını yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Ege Seramik sorumluluk beyan...

Yeşil Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yılın ilk yarısı için sorumluluk beyanını yayınladı.

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı!

Borusan Yatırım ve Pazzarlama A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda bugün yaptığı yazılı açıklamadaTürk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş'nin 30 Haziran 2014 sorumluluk beyanını yayınladı.

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı!

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda bugün yaptığı yazılı açıklamada Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş'nin sorumluluk 1 Ocak ile 30 Haziran 2014 tarihleri arasını kapsayan sorumluluk beyanını yayınladı.

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda bugün yaptığı yazılı açıklamada sorumluluk 1 Ocak ile 30 Haziran 2014 tarihleri arasını kapsayan sorumluluk beyanını yayınladı.

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda bugün yaptığı yazılı açıklamada 1 Ocak ile 30 Haziran 2014 tarihleri arasını kapsayan sorumluluk beyanını yayınladı..

Ulaşlar Turizm sorumluluk beyanını yayınladı!

Ulaşlar Turizm bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda bugün yaptığı yazılı açıklamada Ulaşlar Turizm'in sorumluluk 1 Ocak ile 30 Haziran 2014 tarihleri arasını kapsayan sorumluluk beyanını yayınladı.

beyan Haberi

beyan

Emlak beyanı nedir? Emlak beyanı ne işe yarar? Emlak beyanı nasıl verilir soruları vatandaşlar tarafından sıklıkla sorulmaktadır.

İşte Emlak beyanı nedir? Emlak beyanı ne işe yarar? sorularının detaylı yanıtları…

EMLAK BEYANI NEDİR?

Kişi veya kuruluşların sahip oldukları ev, bina, arsa, arazi gibi taşınmazları bağlı bulundukları belediyelere bildirme işlemi olarak da bilinen emlak beyannamesi, en basit anlatımı ile bir gayrimenkulün kime ait olduğunu ispatlayan resmi bir belgedir. Emlak beyanı yapacak vatandaşlar, emlak beyanını tanımlı olan belirli bir süre içinde ve beyanname için gerekli birtakım belgeler vasıtası ile başvurarak bu işlemi gerçekleştirir.

Kişiler, ister konut, ister arsa, ister bina olsun herhangi bir gayrimenkule sahip kişi, kurum veya kuruluşların devlete bildirmekle yükümlüdürler. Bu emlak beyannamesi için işlemler tapunun alınması ile süreç başlıyor. Yeni bir gayrimenkul sahibi...