24 / 04 / 2024

beyaz eşyada indirim

beyaz eşyada indirim

30 Eylül'de sona erecek beyaz eşya ve mobilyadaki KDV indirimlerinin devam etmesi için Maliye Bakanlığı nezninde görüşmeler başladı..

ÖTV ve KDV indirimi Manisa’da yüz güldürdü!

Beyaz eşya mağazası sahibi Tarık Esen, beyaz eşya ve mobilyada ÖTV ve KDV indiriminin fiyatlara yansıması, Manisa’da hareketliliğe neden olduğunu ve sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

A101 22 Şubat 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! Bu hafta A101'de beyaz eşyadan, gıdaya seçili ürünlerde indirim fırsatı!

A101'de bu perşembe günü birbirinden cazip seçili ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. 22 Şubat 2024 A101 kataloğunda yer alan beyaz eşyadan cep telefonlarına birçok üründe indirim var. 22 Şubat 2024 A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

BİM 16 Şubat Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu cuma BİM'de beyaz eşyadan, seçili elektronik ürünlerde indirim fırsatı!

BİM 16 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Buna göre, bu cuma BİM'de seçili birçok üründe indirim sunulacak. Gıda, giyim, oyuncak ve elektronik eşyalarda indirim fırsatı sunan BİM'de neler var?

Vestel'den seçili beyaz eşyalar yanında yine seçili ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası!

Vestel, seçili beyaz eşya ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Çeşitli Vestel ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada Vestel KM 106201 10 Kg Kurutma Makinesi'nde bu aya özel kampanya başlatıldı. İşte ürünün kampanya detayları...

Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! Ticaret Bakanlığı indirim yapan firmaları tek tek açıkladı

Ticaret Bakanlığı indirim kampanyasına katılan firmaların isimlerini sektör ve şehir bilgiis ile internet sitesinde yayımladı. Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! 246 firmanın olduğu liste belli oldu...

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

Ticaret Bakanı Bolat'tan indirim açıklaması: Marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirim bekleniyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından başlatılan büyük indirim kampanyasında marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirimlerin beklendiğini açıkladı.

Beyaz eşyada iç talep yükseldi, ihracat geriledi!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'ne (TÜRKBESD) göre yılın ilk altı ayında yurt içi satışlar artarken, ihracat azaldı. Başkan Gökhan Sığın, üretimlerinin 33 milyon adet, ihracatlarının 26 milyon adet olduğunu ifade etti.

Şok'tan beyaz eşyada Kurban Bayramı sürprizi; Bulaşık makinesi 5 bin 799 TL'ye, çamaşır makinesi 8 bin 99 TL'ye düştü

Şok marketten beyaz eşyada bayram sürprizi geldi. Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 28 Haziran Çarşamba günü Şok markete çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve çamaşır kurutma makinesi indirimli olarak geliyor. İşte fiyatları...

Vestel’den beyaz eşyalarda 4.500 TL’lik dev indirim! Stoklar tükenmeden yetişin!

Vestel, yaza özel 3’lü kampanyasını duyurdu. Seçili 3’lü beyaz eşya alımlarına tam 4.500 TL indirim uygulayan Vestel, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı.

Vestel'den 3’lü kampanya! Beyaz eşyada büyük indirim! 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yerli ve milli marka Vestel'den kaçırılmayacak fırsat... Vestel; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya alışverişinde büyük indirim sunuyor. İşte Vestel'in kampanyalı ürünleri ve 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten bomba fırsat! 3'lü beyaz eşya setine dev indirim! 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

Türkiye’nin lider beyaz eşya markası Arçelik'ten kaçırılmayacak bir fırsat daha... Sevilen marka; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya setini müthiş bir indirimle satışa sundu. Peki, Arçelik Beyaz Eşya seti kaç TL?  İşte detaylar...

Migros'ta yüzde 58'e varan indirim! Ayçiçek yağı 139, piliç sarma 59, beyaz peynir 69 TL! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Migros Market'te yüzleri güldüren indirimli fiyatlarla Birlikten Berekete kampanyası başladı. Migros'ta yüzde 58'e varan indirim! Ayçiçek yağı 139, piliç sarma 59, beyaz peynir 69 TL! 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros'ta kahvaltılıklarda yüzde 31'e varan indirim fırsatı! Beyaz peynir 99, pastırma 129 TL! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Migros Market, kahvaltılık ürünlerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Migros'ta kahvaltılıklarda yüzde 31'e varan indirim fırsatı! Beyaz peynir 99, pastırma 129 TL! 4 Mart 2023 fiyat listesi

beyaz eşyada indirim Haberi

beyaz eşyada indirim

Beyaz eşya ve mobilyadaki vergi indirimleri satışları rekor düzeyde artırdı. Sektör temsilcileri, 30 Eylül'de sona erecek vergi indirimlerinin devam etmesi için Maliye Bakanlığı nezninde görüşmelere başladı.


Mobilyada KDV indiriminin cirolara yansıması 1 milyar lirayı geçti. Sektör, 10 puanlık KDV indiriminin devam etmesi durumunda satışlardaki artışın yüzde 40'ı bulacağını belirtiyor. Beyaz eşyada ise sıfıra inen ÖTV 6 ayda iç pazardaki satışları yüzde 20 artırdı.


YILSONUNA UZATILSIN


Üreticiler ve perakendeciler, eylül sonuna ertelenen vergi indirimlerinin yılsonuna kadar uzatılmasını bekliyor. Mobilya Sanayi İşadamları Derneği Başkanvekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, "İndirim tarihi uzatıldığından beri satışlarımızda düğün sezonunun da etkisiyle yüzde 25'lik bir artış var. 2018'de de KDV indiriminin geçerli olmasını istiyoruz" dedi.


ÇİFTE VERGİLENDİRME VAR


Züccaciye Derneği Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan ise beyaz eşyada ÖTV'nin kalıcı olarak sıfırlanmasını ve aynı...