18 / 04 / 2024

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi malatya

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi malatya

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi için 3. ve 4. Etabın yapımı adına İller Bankası’ndan 20 milyon TL kredi çekilmesine karar verildi.

Malatya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Malatya'da devam eden Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etap ihalesi gerçekleştirildi.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi için 20 milyon TL kredi çekilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi için 3. ve 4. Etabın yapımı adına İller Bankası’ndan 20 milyon TL kredi çekilmesine karar verildi.

Malatya Yamaç Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tepkisi!

Malatya Yamaç mahallesi sakinleri mahallerinin tamamının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki göstererek Yamaç ve Beydağ mahallelerinin imara açılmasını istedi.

Malatya'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Beydağı Mahallesi'nde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan yapıların enkazlarını Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından temizleniyor. 

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Beydağı Kentsel Dönüşüm Uygulaması kapsamında yer alan konutların kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Kentsel Dönüşüm Malatya Beydağı son başvuru günü yarın!

TOKİ Kentsel Dönüşüm Malatya Beydağı son başvuru günü yarın. Toplamda 377 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Evleri fiyat!

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Evleri fiyat listesine göre 106 bin 943 TL'den başlıyor. Fiyatların 106 bin 943 TL'den başladığı projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Evleri fiyatları ne kadar?

Toplamda 377 adet konutun satışa çıkarıldığı proje daire alanları 82,31 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Evleri fiyatları ne kadar?

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları başvuru!

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları başvuru işlemleri bugünden itibaren başladı. Toplamda 377 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 106 bin 943 TL'den başlıyor.

Beydağı Kentsel Dönüşüm projesinde 928 konut teslim edildi!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bugüne kadar, risk taşıyan bin 323 adet konut yıkılırken, toplamda 4 bin 195 adet yapılan yeni konutlardan 928 adedinin hak sahiplerine teslim edildi.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kura çekimi yapılacak!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için kura çekimi yapılacak. Konu ile ilgili olarak detaylı bilgi verildi.

TOKİ Beydağı Kentsel Dönüşüm kuraları 17 Kasım'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı bölgesinde yürütülen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için 17-18 Kasım tarihlerinde kura çekimi yapılacak.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi malatya Haberi

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi malatya

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yılın ilk toplantısı düzenlendi. Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün’ün başkanlığında düzenlenen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Bazı maddeler de ilgili komisyonlara havale edildi.

Bu Sabah Malatya'da yer alan habere göre, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında önemli bir karar alındı. Beydağı Kentsel Dönüşüm alanında vatandaşların çoğu evlerinin yıkılacak olması nedeniyle kentsel dönüşümün her fırsatta çözülmesin istediler. Vatandaşın sorunu Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülecek.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi 3. ve 4. etabı yaklaşık 150 hektarlık alanına 20 hektarlık kısmının kamulaştırılması için İller Bankası A.Ş’den 20 milyon TL kredi kullanılması ve krediye konu ile ilgili işlemleri yapmaya büyükşehir belediye başkanının yetkilendirilmesi hakkındaki hizmetler kabul edildi.

Kararın açıklamasında, “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi arasında protokol kapsamında yürütülen Malatya...