25 / 04 / 2024

Beyhan Urbay

Beyhan Urbay

Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Beyhan Urbay, Erdal Tatar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Güngören, Haznedar Mahallesi'nde kuruldu

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Fabtecon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fabtecon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Beyhan Torun tarafından kuruldu.

Jove Art Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jove Art Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Beyhan Öztorun tarafından kuruldu.

TOKİ projelerindeki konutları Suriyelilerin kaptığı ortaya çıktı, TOKİ'nin sitesinden kazananlar listeleri kaldırıldı! 

Sözcü’den Özlem Ermiş Beyhan dünkü haberinde TOKİ projelerinden Suriyelilerin konut altığını yazmıştı. Söz konusu haberden sonra ‘yeni vatandaşların’ isimlerinin de yer aldığı kura çekilişini kazananların listesini TOKİ sitesinden kaldırdı. İşte detaylar...

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de 30 bin TL sermaye bedeli  ile Can Kalınsazlıoğlu Muhammed Harun Beyhan Osman Can Bagatır tarafından  kuruldu.

Odis Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Odis Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile İlknur   Yaviç Beyhan  tarafından kuruldu.

Beyhan Urbay Haberi

Beyhan Urbay

Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Beyhan Urbay, Erdal Tatar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Haznedar Mahallesi, Bağcılar Caddesi,...