28 / 03 / 2024

Beykoz Belediye Başkanı kim

Beykoz Belediye Başkanı kim

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği tapu dağıtım ve toplu açılış töreninde, 2/B sorununun çözülmesiyle tapu almaya hak kazanan 141 vatandaşın tapularını verdi...

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştşç

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Dönüşüm planlaması, belediye başkan adaylarına ilham verdi!

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetim öncesi dersine iyi çalışmak isteyen belediye başkan adayları, ilçelerindeki yapı stoku, stoğun kalitesi ve riskli alan tespitine yönelik raporlar hazırlatmaya başladı. Raporu önden alanlar ise çözüm projelerini seçim vaatlerine ekledi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Beykoz Belediye Başkanı kim Haberi

Beykoz Belediye Başkanı kim

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği tapu dağıtım ve toplu açılış töreninde, 2/B sorununun çözülmesiyle tapu almaya hak kazanan 141 vatandaşın tapularını verdi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de, "2/B sorununu çözeceğiz' dedik çözdük. 25 bine yakın ailemizin tapu sorunu sona erdi. Bu yaklaşık 120 bin kişi demektir. Beykoz tarihi günlerini yaşıyor" diye konuştu. 



Sabah...