29 / 03 / 2024

Beykoz engelli evleri

Beykoz engelli evleri

Beykoz'da engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için küçük mimari düzenlemeler yapılıyor. Proje kapsamında ihtiyaca göre evlere asansör, engelli tuvaleti ve rampa yapılacak.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Çocuk evleri yeniden tasarlanıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Siteleri ile ilgili "Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı" açıklamasında bulundu.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.

Beykoz'un tarihi evleri kayıt altına alınıyor!

Beykoz Belediyesi, tescil kaydı oluşturulan tarihi yapılar arasında can ve mal güvenliğini tehdit eden toplumun hoş görmediği olayların yaşandığı Merkez, Yalıköy ve Kanlıca mahallelerindeki 28 yapıyı kayıt altına alıyor..

Beykoz Mesa Çubuklu 28 ödeme planı!

Toplam  80 daire ve 1 ticari üniteden meydana gelen Beykoz Mesa Çubuklu 28 Evleri  1 milyon 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte İşte Beykoz Mesa Çubuklu 28 ödeme planı...

Beykoz engelli evleri Haberi

Beykoz engelli evleri

Beykoz'da engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için harekete geçildi. Evlere asansör ve engelli rampası kuruluyor.


Engelli vatandaşlar, 'Engelsiz Evim Projesi'yle özgürlüğüne kavuşuyor. Beykoz Omurilik Felçlileri Derneği ve Beykoz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın birlikte imza attığı projeyle vatandaşların hayatları kolaylaşıyor.


Beykoz Kaymakamlığı'na yapılan başvurular neticesinde tespit edilen 10 evde mimari değişiklikler yapılacak. 


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı konu ile ilgili olarak "Engelsiz Ev' Projesi'yle engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırabilmek için bir çalışma başlatıldı. Çok büyük maddiyatlar gerektirmeyen fakat manevi olarak devletin yanlarında olduğunu göstermek adına çok önemli bir projedir. Beykoz Belediyesi de projenin ortakları arasında yer almaktadır. Doğru hedefe odaklanıp gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı istiyoruz" şeklinde...