26 / 04 / 2024

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Firma: Maritza İnşaat

Proje: Maritza Vadi Evleri

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.



Maritza İnşaat imzası ile yükselen  Maritza Vadi Evleri  projesi Boğaz'ın Anadolu Yakası'nda Beykoz'da yükseliyor. Yatay mimariye uygun olarak tasarlanan projenin hafriyat işleri ise devam ediyor.

21 bloktan meydana gelen Maritza Vadi Evleri projesinde toplam arsa 45 bin metrekare, toplam inşaat alanı 40 bin metrekare olarak belirlendi. Proje 252 daireden meydana geliyor.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Beykoz Marita Vadi Evleri'nde 162 metrekarelik 3+1 normal daireler, 302 metrekarelik 4+1 bahçe katı daireleri, 270 metrekarelik 4+2 çatı dubleksleri, 525 metrekarelik 5+2 ve 552 metrekarelik 6+2 daire tipleri yer alıyor. 

Temmuz 2020'de satışa çıkması planlanan Maritza Vadi Evleri'nde  metrekare fiyatları 2 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje içerisinde ev sahiplerinin organik tarım yapabilecekleri ‘hobi bahçeleri’ de yer alıyor.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza Vadi Evleri devlet hastanesine 1.5 dakika, özel hastaneye 2.5 dakika, sahile 2 dakika, en yakın kolej ve okula 4 dakika mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

 5.5 kilometre yürüyüş alanı bulunan Maritza Vadi Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahaları, cafe, fitness salonu, pilates stüdyosu, sauna, buhar odası, yürüyüş alanı, çocuk parkı, 24 saat güvenlik ve kameralar da mevcut. 

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza Vadi Evleri iletişim:
Tel:  0 212 213 9013
Web: http://maritzainsaat.com/projects/maritza-vadi-evleri/


projeye sor



Geri Dön