19 / 04 / 2024

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.



 

Sosyal belediyecilikte çığır açan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek sosyal projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, engelsiz Antalya hedefiyle, engellilere yönelik hayata geçirdiği projeleriyle takdir toplayan Büyükşehir, Türkiye’de ilk olacak bir projeyi daha hayata geçirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in daha önce müjdesini verdiği, hem engelli çocuklara hem ailelere hizmet verecek Mola Evleri’nin inşaatı tamamlandı. 

Nisan ayında faaliyete geçiyor


Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde pilot olarak 3 okulun bahçesinde hayata geçirilen Mola Evleri Nisan ayı içerisinde faaliyete geçecek. Kepez İlçesinde Demirgül İlkokulu Bahçesindeki ‘Demirgül Mola Evi’, Muratpaşa İlçesinde Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde ‘Falez Mola Evi’ ve Konyaaltı İlçesinde Neriman-Bedriye Bileydi İlkokulu bahçesinde ‘Pınarbaşı Mola Evi’,  engelli bireylerin rahatlıkla ulaşabildiği, kısmi zamanlı veya günübirlik bakılarak, keyifli zaman geçirebileceği tek katlı binalar olarak inşa edildi.


Geri Dön