26 / 04 / 2024

mola evleri projesi

mola evleri projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.

Antalya Engelli Mola Evleri hayata geçiyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’ye örnek olacak Engelli Mola Evleri Projesi’ni hayata geçiriyor.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi!

Koz Mesa projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi 642 bin TL'den başlıyor...

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Adana Belediye Evleri projesi Bakanlık'tan onay bekliyor!

Adana Çukurova'daki Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayını bekliyor. 6 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek projede 16 bin konut yapılması planlanıyor.

mola evleri projesi Haberi

mola evleri projesi

Sosyal belediyecilikte çığır açan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek sosyal projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, engelsiz Antalya hedefiyle, engellilere yönelik hayata geçirdiği projeleriyle takdir toplayan Büyükşehir, Türkiye’de ilk olacak bir projeyi daha hayata geçirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in daha önce müjdesini verdiği, hem engelli çocuklara hem ailelere hizmet verecek Mola Evleri’nin inşaatı tamamlandı. 

Nisan ayında faaliyete geçiyor


Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde pilot olarak 3 okulun bahçesinde hayata geçirilen Mola Evleri Nisan ayı içerisinde faaliyete geçecek. Kepez İlçesinde Demirgül İlkokulu Bahçesindeki ‘Demirgül Mola Evi’, Muratpaşa İlçesinde Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde ‘Falez Mola Evi’ ve Konyaaltı İlçesinde Neriman-Bedriye Bileydi İlkokulu bahçesinde ‘Pınarbaşı...