28 / 03 / 2024

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Firma: Doğyap İnşaat

Proje: Oksijen Evleri

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.



Doğanlar Holding’in inşaat şirketi Doğyap İnşaat, sosyal yaşam alanları, toplu konut, AVM ve ticaret merkezleri inşaatlarının ardından, Balıkesir Denizkent’te hayata geçireceği  Oksijen Evleri  konut projesiyle yeni bir projeye daha imza atıyor. 

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Oksijen Evleri projesinde 29 villa yer alıyor. Proje ile Balıkesir Denizkent’in eşsiz doğasında tertemiz hava ve sağlıklı bir hayat sunuluyor. Yüksek yaşam standartlarına uygun şekilde tasarlanan projede, Doğyap İnşaat’ın uzun senelere dayalı tecrübesi, güven veren bir başlangıç yaratıyor. İnşası sürmekte olan projede anahtar teslimlerinin Ekim 2022’de yapılması öngörülüyor. 

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Adnan Doğan: “Oksijen Evleri, deniz kenarında yeni ve konforlu bir yaşam vadediyor.”

Oksijen Evleri'nde bulunan villalar, her türlü konfor dikkate alınarak tasarlandı.  Doğyap İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Doğan, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Adnan Doğan, her villada salon ve yatak odalarındaki toplam 4 klima, fırın, set üstü ocak, aspiratör, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi ankastre ürünlerine ek olarak mutfak ve banyo dolaplarının da olduğunu belirtti. Sosyal donatı alanlarının titizlikle düşünüldüğü Oksijen Evleri’nde; çocuk parkının, yüzme havuzu ve sosyal tesisin, site sakinlerinin konforunu yükseltecek şekilde konumlandırıldığına vurgu yapan Doğan, projenin eşsiz doğasına ve temiz havasına ek olarak Avşa adasının tam karşısında, Marmara adasına komşu bir konumda bulunduğunun da altını çizerek, Oksijen Evleri’nin şehir hayatının karmaşasından uzak keyifli bir yaşam sunduğunu belirtti.

Web:  https://www.dogyap.com.tr/proje/oksijen-evleri-denizkent


projeye sor



Geri Dön