26 / 04 / 2024

beylikdüzü apartman ve site yöneticileri bilgilendirme

beylikdüzü apartman ve site yöneticileri bilgilendirme

Beylikdüzü’nde bulunan apartman ve site yöneticileri düzenlenen bilgilendirme panelinde buluştu. Panelde asansör, yangın, havuz ve su konularında hijyen, bakım ve kontrol konuları uzmanlar tarafından anlatıldı...

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Cantürk Erzen tarafından açıldı.

Beylikdüzü Yakuplu 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu Genel Revizyon Nazım ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

beylikdüzü apartman ve site yöneticileri bilgilendirme Haberi

beylikdüzü apartman ve site yöneticileri bilgilendirme


Güvenli, bakımlı ve her daim tedbirli apartmanlar oluşması için Beylikdüzü’nde bulunan apartman ve site yöneticileri düzenlenen bilgilendirme panelinde buluştu. Asansör, yangın, havuz ve su konularında hijyen, bakım ve kontrol konuları uzmanlar tarafından anlatıldı.


TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Beylikdüzü İlçe Temsilciliği, Beylikdüzü Belediyesi işbirliğiyle ilçede bulunan apartman ve site yöneticilerini bir araya getirdi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panelde birçok başlık uzmanlar tarafından anlatıldı, detaylıca konuşuldu. 


İnsan sağlığını ve can güvenliğini sağlamak amaçlı önlem alınması ve bilgi sahibi olunması gereken Asansör Yıllık Kontrolleri ve Bakımları, Konutlarda Yangın Güvenliği, Havuz Hijyeni ve Bakımı, Su Depoları ve Arıtma Sistemleri konularında uzmanlar sunumlar gerçekleştirdi. 


Görsel Olarak Anlatımlar Yapıldı 


Yaz aylarının gelişiyle daha da önem kazanan havuz temizliği, ilaçlaması, evlerde oluşabilecek yangın tipleri, su depolarının mikroplardan arındırılması...