20 / 04 / 2024

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.



Gıda ve içecek sektöründe yumuşak şeker, sakız, sert şeker, draje çikolata, sürpriz yumurta ve oyuncaklı ürün kategorilerini içeren şekerleme üretimi ve satışı konularında faaliyet gösteren Kervan Gıda, üretiminin tamamını Manisa Organize Sanayi Bölgesinde inşaatı süren tesislerine toplayarak, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan üretim tesisi ve arazisinin satışa çıkaracak.

Rapor değeri 402 milyon 950 bin 000 TL 

Kervan Gıda'dan KAP'a yapılan açıklamada, İstanbul tesislerinin Akhisar binalarına nakli için çalışmalara başlanmasına, atıl duruma düşecek İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan ve son değerleme raporundaki değeri 402 milyon 950 bin 000 TL olan fabrika binası ve arsalarının satış anındaki piyasa fiyatlarından satışının yapılması için şirket genel müdürlüğüne yetki verilmesine karar verildiği bildirildi.

Şirketin faaliyet raporunda verilen bilgiye göre bundan böyle, üretim teşvik kapsamında bulunan Manisa Akhisar'daki organize bölgesinde toplanacak. Yapılan açıklamada, "Akhisar bölgesinde yapmakta olduğumuz inşaat çalışmalarından ve Polonya’da devam eden jelly hattı yatırımı ve inşaat çalışmalarından oluşmaktadır. Şirketimiz yurt içi yatırımlarına teşvik bölgesi olan Manisa – Akhisar’da devam etmekte olup ilerleyen süreçlerde yapılacak olan yatırımların da bu bölgede gerçekleştirilmesi planlanmaktadır" denildi. Şirket Akhisar’da yer alan mevcut 16.000 metrekare kapalı alanlı yumuşak şeker üretimi yapan fabrikasına ek olarak yaklaşık 7.000 metrekarelik ek bir yetırım yapmıştı

 


Geri Dön