20 / 04 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi park yatırımları

Beylikdüzü Belediyesi park yatırımları

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nın başkanlığında toplandı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye satılık 22 konut!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Yakuplu'da inşa ettirilen B bloktaki 22 konut ihale ile satışa sunuluyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek...

Beylikdüzü Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık 22 konut!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu'daki 22 konutunu ihale ile satışa sunuyor. İhale 19 Haziran'da gerçekleşecek..

Beylikdüzü Belediyesi'nden 3.9 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar'daki 10 konutu ihale ile satışa sunuyor. İhale 2 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden apartman görevlilerine eğitim!

“Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını hız kesmeden devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti.

Beylikdüzü Belediyesi park yatırımları Haberi

Beylikdüzü Belediyesi park yatırımları


Beylikdüzü Belediyesi, özellikle yeşil alanları ve keyif noktalarını çoğaltmak için tüm yıl boyunca yoğun bir şekilde çalıştı. Her biri ayrı temalı yeni parklar yapan ve mevcut parkların tamir, bakım işlerini üstlenen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılı içinde 22 bin 587 m²’lik alana yeni 6 adet park ve 4 adet cep park yaptı. Toplamı 13 bin 478 m²’lik 5 parkı da revize etti. Ekipler; gerekli görülen yerlerde bitki dikimi, kent mobilyası montajı ve sert zemin imalatı gerçekleştirdi. Parklara halk kütüphanesi yapıldı. Çalışması tamamlanan parklar ise bir bir açılarak ilçe halkının beğenisine sunuldu.

Yeni Parklarla Beylikdüzü…

2015 yılı içerisinde Beylikdüzü’ne 10 adet yeni park kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, ilçeyi adeta parklarla donattı. Adnan Kahveci Mahallesi’nde Emincan sitesi içi yeşil alan, Dora park sitesi...