23 / 04 / 2024

beylikdüzü evimiz projesi

beylikdüzü evimiz projesi

İmamoğlu İnşaat projesi olarak yükselen Evimiz Beylikdüzü daire fiyatları kapsamında yer alan konutlardan 2 oda 1 salon dubleks dairelerin fiyatları 246 bin 750 TL'den başlıyor...

Evimiz Beylikdüzü nerede?

Evimiz Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle: Adnan Kahveci Mahallesi, Ihlamur Caddesi, Evimiz Beylikdüzü / İstanbul - Telefon numarası: 0212 856 25 25

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü'ne metro projesi yola çıktı!

İBB tarafından Beylikdüzü'nde metrobüs hattı altına yapılması planlanan yeni metro projesi, İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu. Metrobüs hattının altına yapılacak olan Tüyap-Yenikapı Metro Hattı'nın detayları belli oldu.

Beylikdüzü Palm Marin projesi geliyor! Yeni proje!

Palm Marin projesi İstanbul Beylikdüzü'nde 54 milyon 604 bin TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beylikdüzü Yakuplu Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'ndeki projesinin 2017 değerleme raporunu yayınladı..

Beylikdüzü'nün muhafazakarlara özel projesi: Locca Beykent!

Beylikdüzü'nün muhafazakar yaşama uygun özel projesi Locca Beykent'te hemen teslim son dairelerin satışları devam ediyor...

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışta!

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışa sunulacak. Demir Anatolia projesinde konut sayısı 1.100'e çıktı...

Beylikdüzü Metrohome projesi daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü bölgesinde yükselen Metrohome projesi, 14 blokta 1200 daire ve 130 mağazadan oluşuyor. İşte Beylikdüzü Metrohome projesi daire fiyatları...

Referans Beylikdüzü projesi yakında başlıyor!

Kiler GYO, Beylikdüzü Yakuplu'da Referans Beylikdüzü projesine başlayacak. Referans Beylikdüzü projesi 868 daire ve 28 dükkandan oluşuyor...

beylikdüzü evimiz projesi Haberi

beylikdüzü evimiz projesi

İmamoğlu İnşaat'ın Evimiz projesi, Beylikdüzü'nde İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alıyor. Evimiz Beylikdüzü daire fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


7 bin 600 metrekare arsa alanından oluşan projede 151 konut bulunuyor. Evimiz Beylikdüzü satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Proje kapsamında yer alan konutlardan 2 oda 1 salon dairelerin metrekare alanları 76 ile 117 metrekare arasında, 3 oda 1 salon dairelerin metrekare alanları 111 ile 188 metrekare arasında değişiyor.




Evimiz Beylikdüzü daire fiyatları! (2+1 konutlarda)

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 178 bin 600 TL'den

2 oda 1...