19 / 04 / 2024

beylikdüzü inşaat mağdurları

beylikdüzü inşaat mağdurları

Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları 5 Nisan 2015 Pazar günü Esenyurt Belediye binası önünde eylem yapacak...

Emin Batmazoğlu inşaat mağdurlarıyla toplantı gerçekleştirdi!

Parasını ödedikleri evleri teslim alamayan inşaat mağdurlarının gerçekleştirdiği eylemden sonra Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu mağdurları Esenyurt Belediye Meclis Salonu'na davet ederek sıkıntılarını dinledi...

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen inşaat mağdurlarının Esenyurt Belediyesi önünde yaptıkları eylemden sonra Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu mağdurları belediye meclis salonuna davet ederek bir toplantı gerçekleştirdi...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Bml İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bml İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bayram Mağal ve Turan Mağal ortaklığında kuruldu.

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Çekmeköy'de Tevfik Akyol tarafından kuruldu.

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Fatih Özbilici ve Meriç Özbilici ortaklığında kuruldu.

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

beylikdüzü inşaat mağdurları Haberi

beylikdüzü inşaat mağdurları

Ukra City ve Makromtek mağdurlarının yaptıkları eylemlerin olumlu sonuç vermesi İstanbul'daki inşaat mağdurlarını da yeniden harekete geçirdi. İnşaat mağdurları 5 Nisan 2015 Pazar günü Esenyurt'ta eylem yapacak.

Mağdur olmalarındaki en büyük oltanın sözleşmedeki kira hakkı olduğunu iddia eden Beylikdüzü ve Esenyurt inşaat mağdurları "Sözleşmede eğer eviniz söz verilen tarihte teslim edilmezse size kira ödemesi yapılır yazısını okuyoruz, bu bizim için garanti diye düşünüyoruz, firmayla da teyit edince imza atıp, paraları teslim ediyoruz" diyor. 

Evlerini hak sahiplerine zamanında teslim etmeyen Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları  5 Nisan 2015 Pazar günü Esenyurt Belediye binası önünde eylem yapacak.

7 firmanın mağdurlarının gerçekleştireceği eyleme katılımın yoğun olmasını bekleniyor. Seslerini duyurmak isteyen mağdurlar 6 Nisan 2015...