18 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kalekent lokasyon

Beylikdüzü Kalekent lokasyon

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daireleirn tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında proje 210 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında daireler 262 bin TL'den başlıyor.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İlk etabında yaşamın başladığı Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap bu yıl sonu tamamlanacak...

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

11. Mahalle Beylikdüzü lokasyon!

11. Mahalle Beylikdüzü lokasyon bilgilerine göre proje, İstabul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunuyor. 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen proje 11 blok halinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat lokasyon!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat lokasyon bilgilerine göre proje Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. 244 tane bahçeli konuttan oluşan projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kalekent'te ilk etap teslimleri Aralık'ta!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te 1420 daire ve 32 mağaza yer alıyor. 1+1'den 4+1'e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede 33 blok bulunuyor.

Beylikdüzü Kalekent lokasyon Haberi

Beylikdüzü Kalekent lokasyon

Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale işbirliğinde inşa edilen projede ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşin ödemelerde, yüzde 24'lük tutar 1 yıl sonra ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısım için ise banka kredisi uygulanıyor.


Toplam 1,471 daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projede 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Konut büyüklüklerinin 59 metrekareden başlangıç gösterdiği projede ortak alanları olarak su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor.


Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin 1. Etap teslimleri Aralık 2015 tarihinde, 2. Etap...