24 / 04 / 2024

Beylikdüzü Migros açılıyor

Beylikdüzü Migros açılıyor

Kasım 2011'de çıkan yangının izlerini silerek yeniden müşterileriyle buluşacak 5M Migros'ta açılışın ardından sabaha kadar alışveriş yapılabilecek

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Okul alışverişinizi Beylikdüzü Migros AVM'de yapın, hediyenizi anında kazanın! 

Beylikdüzü Migros AVM’den anında hediye kazanma fırsatı… 9-10-11 Eylül ve 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM'den aynı gün içinde 750 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapanlar Hediye Çarkı Kampanyasına katılmaya hak kazanacak. Hediye çarkında yüzlerce küçük ev aleti ve hediye çeki k

İBB İstihdam Ofisi'nin 4'üncüsü Sancaktepe'de yarın açılıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun işsizlik soruna çözüm olacağını vaat ettiği Bölgesel İstihdam Ofislerinin 4’üncüsü Sancaktepe’de yarın açılıyor...

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti 14 Haziran'da açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan  İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti 14 Haziran'da açılıyor.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

TOKİ Mardin'de 5 konutu kurasız satışa çıkarıyor!

TOKİ tarafından Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde alt gelir grubuna özel 5 adet konut kurasız satışa çıkıyor. Projede başvurular 27 Ağustos'ta başlıyor...

Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor!

Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Mevlana Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor.

Beylikdüzü Migros açılıyor Haberi

Beylikdüzü Migros açılıyor

Beylikdüzü 5M Migros mağazası, Kasım 2011'de çıkan yangınla herkesi korkutmuştu. Yangın sonucu kapılarını kapatan Migros 15 Haziran'da yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


5M Migros'ta açılışın ardından sabaha kadar alışveriş yapılabileceği gibi her saat başı farklı reyonlarda indirimler gerçekleşecek. 15 Haziran Cuma günü saat 12.30'da kapılarını müşterilerine açacak olan mağazada saat 21.00'de 147 metrelik, Türkiye'nin en uzun mapping projeksiyon sistemiyle başlayacak tarihi açılış şovu ise, gece boyunca canlı müzik performansı ve çeşitli aktivitelerle devam edecek.


Çılgın hafta sonu, çılgın fiyatlar kampanyası ile 5M Beylikdüzü Migros'ta bulunan ürünler tüketiciye inanılmaz fiyatlardan müşteriye ürünlerini sunacak ayrıca 5M Migros mağazası, sabaha kadar açık kalarak sürpriz hediyeler, anlık indirimlerle bir gecede rekor sayıda müşteriyi ağırlamayı hedefliyor.


5M Beylikdüzü Migros'ta, müşterilerin çağdaş perakendeden beklentilerini yükseltecek ve her türlü ihtiyaçlarını...