26 / 04 / 2024

beylikdüzü papatyapark ulaşım

beylikdüzü papatyapark ulaşım

1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Papatya Park Residence'ın ilk etabında 386 adet konut bulunuyor. Papatya Park Residence satılık daire fiyatları şöyle:

Beylikdüzü Papatya Park Residence kroki!

Toplam 1140 adet daire, 40 adet ticari alandan oluşan Papatya Park Residence projesinde ilk etap satışları başladı. Projenin yüzde 70'lik kısmı yeşil alanlardan oluşuyor. Beylikdüzü Papatya Park Residence krokisi haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü’ne metro müjdesi!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık yaptığı açıklamada Metrobüs’le aşılan ulaşımdaki sıkıntının ilçeye uzanacak metro ile tamamen son bulacağını söyledi.

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Beylikdüzü'nde ulaşım komisyonu kurulacak!

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Beylikdüzü dönüşümünde öncelik Yakuplu ve Gürpınar'ın!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni emlak yatırımlarıyla megakentin yeni ve gözde yerleşim noktalarından olan bölgenin projelerini anlattı. İmamoğlu ilçenin her projeye hazır olduğunu belirtti.

Beylikdüzü'nde 2 müteahhit öldürüldü!

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

beylikdüzü papatyapark ulaşım Haberi

beylikdüzü papatyapark ulaşım

Yüzde 70'lik kısmı yeşil alanlara ayrılmış Beylikdüzü Papatya Park Residence satılık daire fiyatları belli oldu. Proje Düzlem ve Döğme ortaklığı tarafından hayata geçiyor. 


İlk etabında 386 adet konut ve 26 adet ticari ünite bulunan Papatya Park Residence projesi toplamda 1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden oluşuyor.


Düzlem Yapı Papatya Park Residence projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna ve fin hamamı, fitness salonu gibi ortak alanlar bulunuyor. 


Düzlem Yapı Papatya Park Residence satılık!

Düzlem Yapı Papatya Park Residence satılık daire fiyatları şöyle:


68,27 metrekare 1+1 daire 183 bin 928 TL ile 205 bin 455 TL arasında,

56,20 metrekare 1+1 daire 168 bin 60 TL ile 181 bin 254 TL arasında,

62,77 metrekare 1+1 daire 175 bin 889 TL ile 192 bin 119 TL arasında,

83...