28 / 03 / 2024

beylikdüzü prestij park iletişim

beylikdüzü prestij park iletişim

Prestij Park iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Prestij Park projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

İstanbul Prestij Park resimleri!

İstanbul Prestij Park resimleri , görselleri , fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Beylikdüzü Prestij Park projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Beylikdüzü Prestij Park teslim tarihi!

119 bin lira ile 179 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışların devam ettiği Beylikdüzü Prestij Park teslim tarihi 2014 yılının Aralık ayı olarak hedefleniyor...

Beylikdüzü Prestij Park iletişim !

Beylikdüzü Prestij Park iletişim için 444 16 99 numaraları telefonlar aranında proje hakkında tüm detayları bilgilere ulaşılabiliniyor...

Prestij Park nerede?

Dairelerin 2014 yılının Aralık ayında teslim edileceği Prestij Park nerede ve ulaşım detayları için haberimizden faydalanabilirsiniz...

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları!

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları 483 bin TL'nde başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü yeni parklarına kavuştu!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye park kazandırmaya devam ediyor. Müdürlük, son 6 ay içerisinde 30 bin 648 metrekare alana yeni parklar yaptı.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Beylikdüzü Kavaklı Sahili yenileniyor!

14 km’lik kıyı şeridine sahip olan Beylikdüzü’nde özellikle Kavaklı Sahili için çalışmalar hızlandırılmış durumda. Kavaklı Sahili, Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları neticesinde günden güne dönüşüyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım!

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi!

Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi 1+1'lerde Aralık 2016'da, 2+1'lerde Haziran 2017'de gerçekleşecek.

Beylikdüzü Papatya Park Residence'ta 40 ay 0 faizle! 177 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 177 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Beylikdüzü Papatya Park Residence projesinde yer alan konutlar için 40 ay faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği düzenleniyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence'ta 177 bin 400 TL'ye! Faizsiz ödemelerle!

40 ay faizsiz ödemelerin yapıldığı Beylikdüzü Papatya Park Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 177 bin 400 TL'den başlıyor. Projede 3 etap yer alıyor.

beylikdüzü prestij park iletişim Haberi

beylikdüzü prestij park iletişim

Toplam 2 bin 392 adet konuttan meydana gelen Prestij Park iletişim bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Prestij Park projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alıyor. Bak Yapı tarafından inşa edilen proje 170 milyon lira yatırım belediyle hayata geçiriliyor.


İstanbul Prestij Park projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. 350 bin metrekare alan üzerine yayılan Prestij Park 2 etaptan oluşuyor.


Prestij Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 16 99 olarak belirlendi. Projede fitness center,  çocuk oyun alanları,  buhar odası, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları bulunuyor.


İstanbul Prestij Park fiyat listesi için projenin satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. İstanbul Prestij Park'ta teslimlerin 2016 yılının içerisinde yapılması planlanıyor.


Prestij Park Beylikdüzü...