20 / 04 / 2024

Beylikdüzü yeni park yatırımları

Beylikdüzü yeni park yatırımları

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye park kazandırmaya devam ediyor. Müdürlük, son 6 ay içerisinde 30 bin 648 metrekare alana yeni parklar yaptı.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları!

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları 483 bin TL'nde başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü'ne 4 yeni park geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın dinlenebileceği, keyifli zaman geçirebileceği alanları arttırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 mahallede 4 adet yeni parkın yapımına iki parkın da revizesine başladı.

Beylikdüzü yeni parklarına kavuştu!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye park kazandırmaya devam ediyor. Müdürlük, son 6 ay içerisinde 30 bin 648 metrekare alana yeni parklar yaptı.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 20 kar fırsatı için son gün 31 Mayıs!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü yeni kampanyasında yüzde 20 kar fırsatı ve 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla daire sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Beylikdüzü Şener Şen Parkı açıldı!

Barış Mahallesi'nde 4 bin 403 metrekarelik alana sahip Şener Parkı'na yeni düzenlemeler yapan Beylikdüzü Belediyesi, parka köpeklerin enerjilerini atabilecekleri bir Pati Parkın yanı sıra hem çevre hem hayvan dostu bir mamamatik kazandırdı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2 yeni park!

Adnan Kahveci ve Kavaklı Mahalleri’ne 2 yeni park kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Mahallesi Şehit Astsubay Nejdet Aydoğdu Parkı’nı revize etti, Yakuplu Mahallesi’ne de bir yeni park yaptı...

Beylikdüzü yeni park yatırımları Haberi

Beylikdüzü yeni park yatırımları


Parkı ve bahçesiyle yemyeşil Beylikdüzü, yeni parklarla daha da güzelleşti. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Emincankent Sitesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Özgecan Arslan Kültür Merkezi, Hz. Ebubekir Camii, İŞKUR Parkı, Ramazan Kızılkaya 2-3. Etap parkları ile 2 adet cep parkı yapımını tamamlayarak ilçeye toplam 30 bin 648 metrekarelik park alanı kazandırdı. Büyük ölçekli parklardan Yaşam Vadisi 1. Etap çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.


Gürpınar Mahallesi Kartal Sokak ile Lazer Sokak kesişimi ve Kavaklı Mahallesi Göksu Sokak ile Çim Sokak kesişiminde 2000 metrekarelik alana yakın 2 adet parkın yapımına başlayan ekipler, yeni parkları kısa sürede halkın hizmetine sunacak. İlçe genelinde toplamda 120 adet park bulunan Beylikdüzü’nde her geçen gün daha ergonomik ve daha modern park yapımı sürüyor. Parklarda çocukların enerjilerini...