19 / 04 / 2024

Beyoğlu altyapı çalışması

Beyoğlu altyapı çalışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Beyoğlu'nda inşaat işçileri vince çıkarak eylem yaptı!

Beyoğlu'nda, çalıştıkları inşaat firmasından maaşlarını alamadıklarını iddia eden 5 işçi vince çıkarak eylem yaptı. Olay yerine çok sayıda polis geldi... 

Beyoğlu'na yatırım yapan kazanacak!

Beyoğlu'ndaki değişim ve dönüşümün ele alındığı Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması bugün Grand Pera'da gerçekleşti.

Beyoğlu Yusuf Ağa Sıbyan Mektebi restore edildi!

18. yüzyıl mimarisinin önemli yapıtlarından birisi olan Yusuf Ağa Sıbyan Mektebi’nde Beyoğlu Belediyesi’nin destekleriyle başlatılan restorasyon çalışması tamamlandı.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 2017!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde konut, rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Taksim 360 Beyoğlu satılık daire!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360 Beyoğlu satılık daire fiyatları 432 bin dolardan başlıyor. Proje Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Ofton Beyoğlu'nda ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Ofton Beyoğlu’nda başlayan 'Şimdi al, 1 yıl ödeme yapma' kampanyası kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Ödemenin yüzde 25’ini peşin olarak ödeyen yatırımcılar, taksit ödemelerine 1 yıl sonra başlama fırsatı buluyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor. İşte Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları...

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Beyoğlu Belediyesi'nden MIPIM 2017 çıkarması!

Beyoğlu dev projeleriyle MIPIM 2017'nin gözdesi olacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Tarlabaşı ve Piyalepaşa projeleri katıldığı tüm yabancı fuarlarda karşılığını alıyor. Finalde de Beyoğlu kazanıyor" dedi.

Beyoğlu altyapı çalışması Haberi

Beyoğlu altyapı çalışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstiklal Caddesi'nde açık kazıya kökten son verecek, altyapı sistemi kurulumu yapılacak. Zemini sürekli parçalayan nostaljik tramvay hattına elastomer (kauçuk) yapıda titreşimi sönümleyici maddeyle kaplı yeni raylar ve darbelere dayanımlı, 10x15x30 santimetre ölçekli doğal granit taş döşenecek. 


Yağmur suyu ve atık su kanalları, açık kazı yöntemi yerine, boru itme teknolojisiyle zeminin 5 metre altından yapılırken, çalışmalar 02.00-11.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.


Etap halinde yürütülecek çalışmalarda, altyapı döşemesinde 150 metrelik, nostaljik tramvay hattı için 100 metrelik etaplamalar olacak.


Nostaljik tramvay hattında, söküm çalışmaları tamamlanan kısımlar geçici olarak betonlanacak. Böylece yaya ve araç geçişi aksamayacak. Çalışmayla İstiklal Caddesi'nde gelecekteki olası altyapı çalışmalarında kazı yapılmasına son verecek, toplamda 100 bin metre ve yüksek basınç dayanımlı 70 koruge boru döşenecek, 310 yeni...