26 / 04 / 2024

Beyoğlu cadde iyileştirme çalışmaları

Beyoğlu cadde iyileştirme çalışmaları

Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Beyoğlu'ndaki cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları yapacak. İhalesi 3 Mart tarihinde yapılacak olan söz konusu iyileştirme çalışmaları 240 günde tamamlanacak.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 30 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

ÖİB Beyoğlu'ndaki tarihi hanı özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Beyoğlu'ndaki Kemankeş Mahallesi'nde yer alan ahşap depo nitelikli tarihi hanı satış usulü ile özelleştiriyor...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Beyoğlu'ndaki cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları yapılacak!

Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Beyoğlu'ndaki cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları yapacak. İhalesi 3 Mart tarihinde yapılacak olan söz konusu iyileştirme çalışmaları 240 günde tamamlanacak.

Beyoğlu Belediyesi'nin yeni Okmeydanı planına bilirkişi incelemesi!

Beyoğlu Belediyesi'nin 1/5000 ölçekli bu nazım imar planı da Okmeydanı Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği üyelerince yargıya taşındı. İstanbul 4. İdare Mahkemesi de davaya bilirkişi heyeti atadı ve heyet Okmeydanı'nda inceleme yaptı...

Dikili Sanayi Sitesi Bölgesi'nde yol iyileştirme çalışmaları devam ediyor!

Dikili'deki cadde ve sokaklarda düzenlemeler yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Sitesi Bölgesi'nde yol iyileştirme çalışmalarına devam ederken, 76 Sokak'ı en ince ayrıntısına kadar yeniliyor.

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu!

Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu.

Beyoğlu Nazım İmar Planı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2011 yılında hazırlanan Beyoğlu'nun 'koruma amaçlı' imar planları, Cihangir Güzelleştirme Derneği ve Galata Derneği'nin açtığı dava sonucu önceki gün mahkeme tarafından iptal edildi.

As Yapı Beyoğlu ofis projesinin lansmanı 2 Ekim'e ertelendi!

As Yapı Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un kalbinin attığı Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yepyeni bir ofis projesini hayata geçiriyor. As Yapı Beyoğlu ofis projesinin lansmanı 2 Ekim'e ertelendi...

Beyoğlu'nun Sosyal Market projesinden 20 bin kişi faydalanıyor!

Beyoğlu Belediyesi; "Sosyal Market" projesiyle İhtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı sağlıyor. İlçe halkının gıda, giyim, temizlik malzemesi, yakacak gibi ihtiyaçlarını karşılayan Sosyal Market'ten şu an yaklaşık 20 bin kişi faydalanıyor...

Yapı Kredi Kültür Sanat'ın Beyoğlu binası yenilenme sürecine giriyor!

1964'ten bu yana hiç aralıksız kültür sanata hizmet veren Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık'ın Beyoğlu'ndaki binası yenilenme sürecine giriyor. Birçok sergi ve etkinliği ev sahipliği yapan bina 19 Ağustos'ta boşaltılacak...

İBB'den Beyoğlu'nda satılık arsa: 270 bin 810 liraya!

Beyoğlu, Hacıahmet Mah. Kurtoğlu Caddesi 'nde bulunan arsa 24 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. İhale İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu 'nda gerçekleştirilecek...

Beyoğlu cadde iyileştirme çalışmaları Haberi

Beyoğlu cadde iyileştirme çalışmaları

Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Beyoğlu'ndaki cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları yapacak. Söz konusu iyileştirme çalışmaları 240 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 3 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da İMP Altı Tepebaşı Beyoğlu'nda açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. 



İHALE İLANI:


MERDİVEN İMALATI İLE YOLLARDA ZEMİN İYİLEŞTİRME İŞİ YAPTIRILACAKTIR

BEYOĞLU BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


Beyoğlu İlçe Sınırları Dahilinde Bulunan 2015-114-003 Yatırım Proje Numaralı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Prestij Merpen İmalatı ve Yolların Zemin İyileştirmesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/6170

1-İdarenin

a) Adresi : İstiklal Caddesi No:217/4 34433 BEYOĞLU/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124440160 - 2122451961

c) Elektronik Posta Adresi :