26 / 04 / 2024

Beyoğlu gayrimenkul sektörü

Beyoğlu gayrimenkul sektörü

İstanbul'un gözbebeği Beyoğlu yaralarını sarıyor, iyi zamanlarda 20 milyon lira iş hacmi yaratan esnafın, terör saldırılarının ardından eski günlerine dönebilmesi için tanıtım atağı başlatıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "İstiklal'de kalan kazanır" dedi.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Gayrimenkul sektöründeki müteahhit sayısı azalmalı!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün gelecek hedeflerine ulaşması için müteahhit sayısının azalması gerektiğine dikkati çekerek,

2020'de gayrimenkul sektöründe yukarı çıkış sürecek!

Hiç kuşkusuz yaşadığımız sıkıntılı dönemden en büyük darbeyi gayrimenkul sektörü aldı. Ancak Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, son 2 ayda faizlerin düşmesiyle talepte canlanmanın başladığını düşünüyor. Ona göre 2020 gayrimenkul için tozpembe olmayacak ancak yukarı çıkış sürecek..

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

Gayrimenkul sektörü 2019'dan umutlu!

Emlakkulisi.com olarak Realtor Gayrimenkul'ün kurucusu Anıl Ulaş Övençoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte Övençoğlu'nun sektör değerlendirmeleri...

Gayrimenkul sektörüne açık artırma sistemi geliyor!

İngiliz girişimci Tyla Angelis, İngiltere’deki “gayrimenkul sektöründe açık artırma” sistemini İstihale ile Türkiye’ye getirdi. Şirket 10 Mayıs'tan sonra gerçekleştireceği açık artırmada Ağaoğlu'nun bazı projeleri ve Innovia projesi yüzde 30 indirimli satacak.

Yiğitoğlu Grup gayrimenkul sektöründe!

Yiğitoğlu Grup, 60 yıllık tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıyor. Yiğitoğlu Grup, ilk projesini Çeşme Dalyan’da hayata geçiriyor.

Ali Ağaoğlu: Teşvikler gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Getirilen teşviklerin, vatandaşlık hakkı gibi düzenlemelerin gayrimenkul sektörüne ve ekonomimize çok olumlu katkısı oldu ve olacak'' dedi.

Gayrimenkul sektörü altın dönemini yaşayacak!

Rich World Gayrimenkul A.Ş., müteahhitlerle vatandaşları aynı masada bir araya getiriyor. Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, “Kentsel dönüşümün hız kazanmasıyla birlikte gayrimenkul sektörü, 2017’de altın dönemini yaşayacak'' dedi.

Döviz gayrimenkul sektöründen kazanılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Başkanı Burak Kutluğ, yabancılara gayrimenkul satışına istisna ve teşvik getirilmesi gerektiğini söyledi. Kutluğ, ''Gayrimenkul sektörünün en önemli döviz kazandırıcı hizmet'' dedi.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Beyoğlu gayrimenkul sektörü Haberi

Beyoğlu gayrimenkul sektörü

Yaşanan bombalı terör saldırıları ve 15 Temmuz darbe girişiminin bütün olumsuz etkilerine rağmen İstanbul Taksim-Beyoğlu, yine güçlü bir şekilde cazibe merkezi olma iddiasmı sürdürüyor. Esnafın asıl gelir kaynağı turizm olan Beyoğlu'nda popüler zamanlarda 15 milyonu dış, 5 milyonu da iç ziyaretçiden olmak üzere günde 20 milyon lira iş hacmi yaşanıyor. 45 bin yatak kapasiteli Beyoğlu'nda iyi zamanlarda doluluk oranı ise yüzde 80'i buluyor. 


Darbe sonrası yüzde 10 


Kısa süreli düşüşten sonra şimdilerde yeniden eski doluluk oranlarına yaklaşıldığını kaydeden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Belli ki fiyatlarımız toparlanacak" dedi. Darbe girişiminin ertesi günü bu oranın yüzde 10'a gerilediğini belirten Demircan, Rusya, İsrail ve İran ile iyileşmenin ardından hemen turistin gelmeye başladığını kaydetti. Demircan, "Beyoğlu'na güvenerek gelin" dedi. 


192 bin çalışan var


Kaybettikleri müşteriyi...