26 / 04 / 2024

Beyoğlu Taxim Hacıhüsrev kentsel dönüşüm

Beyoğlu Taxim Hacıhüsrev kentsel dönüşüm

Taxim Hacıhüsrev projesi İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de inşa edilecek. Tamamlandığında 3 bin konuta sahip olacak olan Beyoğlu Taxim Hacıhüsrev projesi ön sözleşme döneminde. İşte detaylar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Hacıahmet Mahallesi, 1195 ada, 29 parseldeki Hamam ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi, Piyalepaşa Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı.

Beyoğlu'nda 'yerinde ve deprem esaslı dönüşüm' başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yerinde ve deprem esaslı dönüşüme başladıklarını, bölgede bulunan 377 riskli binanın mühürlendiğini açıkladı.

Beyoğlu'nda 6.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Hacımimi Mahallesi, 145 ada, 40 parselde yer alan 3 katlı kargir binayı 6 milyon 124 bin 288 TL'ye icradan satıyor...

Beyoğlu Hüseyinağa'da 32 milyon TL'ye icradan satılık 5 katlı bina!

İstanbul 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Hüseyinağa Mahallesi 330 ada, 10 parselde yer alan 5 katlı binayı 32 milyon TL'ye icradan satıyor...

Beyoğlu'nda 8 milyon TL'ye icradan satılık bina! 

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul Beyoğlu ilçesi Hacımimi Mahallesi'de bir adet binayı 8 milyon TL'ye satıyor. İhale, 25 Haziran günü saat 11:55'te düzenlenecek. 

Beyoğlu Taxim Hacıhüsrev kentsel dönüşüm Haberi

Beyoğlu Taxim Hacıhüsrev kentsel dönüşüm

By Oktay Öz İnşaat projesi olan Taxim Hacıhüsrev, İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de hayata geçirilecek.


Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan Taksim Hacıhüsrev projesi 200 bin metrekare alanda yer alacak. 


3 - 4 etap şeklinde planlanan Beyoğlu Taxim Hacıhüsrev projesi tamamlandığında 3 bin konuta sahip olacak. 


Ön sözleşme döneminde olan Taksim Hacıhüsrev projesi hakkında detaylı bilgi alabilmek için satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz. 



Taxim Hacıhüsrev görselleri!












Tel: 0212 581 44 44

Web: http://www.byoktayoz.com/projelerimiz.html

Pınar...