26 / 04 / 2024

beyoğlu yatırım

beyoğlu yatırım

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Demircan, “Bir şehri ayağa kaldıran ticareti, alışverişi ve tercih edilmesidir. Hareketin olmadığı yerde bereketin de olması mümkün değildir” şeklinde konuştu.

Beyoğlu'na 100 yıllık tramvay geliyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, proje ve yatırımla ilgili soruları cevaplandırdı. Demircan, İstiklal Caddesi'ndeki altyapı projelerinden bahsetti...

Sirkeci'nin yıldızı parlıyor

Tek Borsa Dergisi araştırdı. Yatırımcılar, turistik semt Sultanahmet'e yakın olan Sirkeci'ye göz dikti. Eski binaların restore edilerek otellere dönüştürüldüğü bölgede yerli ve yabancı birçok yatırımcı otel açmak için yer arıyor. Eski binalar 200 bin dola

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alioğlu tarafından kuruldu.

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yılmaz tarafından kuruldu.

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil    Şekeral ve Okan  Sertoğlu ortaklığında kuruldu. 

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

beyoğlu yatırım Haberi

beyoğlu yatırım

Beyoğlu limanıyla, rıhtımıyla, Haliç’iyle ticaret merkezi olarak dünyaya açılan bir pencere. Birçok konuda ilklerin şehri de diyebiliriz. 20 Nisan 1924’te kurulan semtte ilk kez Cadde-i Kebir’de (İstiklal Caddesi) sokakların gazyağıyla çalışan fenerlerle aydınlatılması, başlatıldı. Tarihe, turistlere, filmlere, aşıklara, eylemlere ev sahipliği yapan Beyoğlu’nu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile konuştuk. Demircan, ortadan kalktığı düşünülen tramvaydan, Beyoğlu Sineması ve Gezi Parkı’na kadar birçok soruyu yanıtladı.


İstanbul’un incisi Beyoğlu en yoğun projelerin ilerlediği belediyelerden biri. Çalışmalar ne aşamada?


2004 yılında Beyoğlu’nda 4500 esnafımız vardı. Bugün 19 bin 500, 2004’te 6 bin otel yatağımız varken, bugün sayı 45 bin. Bu iki parametre de çok önemli. Çünkü bir şehri ayağa kaldıran ticareti, alışverişi ve tercih edilmesidir. Ticareti gelişirse binalar yenilenecek, insanlar iş bulacak, çevre güzelleşecek,...