25 / 04 / 2024

BeyoğluLook teslimleri ne zaman

BeyoğluLook teslimleri ne zaman

AS Yapı ve Nar Yatırım işbirliğiyle 110 milyon TL'lik yatırımla Beyoğlu' nda hayata geçen BeyoğluLook projesinin inşaatı yükseliyor. Projenin satışları ise yüzde 50 oranında tamamlandı...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Soğanlık AND Kartal teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükselen projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan bulunuyor. Peki Soğanlık AND Kartal teslimleri ne zaman?

BeyoğluLook teslimleri ne zaman Haberi

BeyoğluLook teslimleri ne zaman




AS Yapı ve Nar Yatırım işbirliğiyle 110 milyon TL'lik yatırımla Beyoğlu'nda hayata geçen BeyoğluLook projesinin inşaatı yükseliyor. Projenin satışları ise yüzde 50 oranında tamamlandı. 40 metrekareden 1000 metrekareye kadar alternatifli ofis ve studio alanlarının satışa sunulduğu projede metrekare fiyatı ise 4 bin dolardan başlıyor. 


ERKEN TESLİM OLABİLİR 


Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, inşaatın öngördüklerinden daha hızlı ilerlediğini belirterek; "Projenin kaba inşaatını tamamladık. Teslim konusunda taahhüt ettiğimiz tarih Aralık 2014, ancak erken teslim söz konusu olabilir. Projemizi 8-9 ayda teslim edeceğiz. Proje tamamlandığında metrekare fiyatının minimum 6 bin dolara çıkmasını bekliyoruz" dedi. 


Aşkam...