26 / 04 / 2024

beyoğlunda kentsel dönüşüm

beyoğlunda kentsel dönüşüm

İstiklal Caddesi, Galatasaray'ı, Çiçek Pasajı, tarihi belediye binasıyla İstanbul'un aynası konumunda olan Beyoğlu, son dönemde kentsel dönüşümle de ön plana çıkıyor.

Beyoğlu'nda 10 yılda 6 bin bina restore edildi!

MİS Sokak'ta tarihi dokusu korunarak yenilenen Vakıf Gökçek Han binası, Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla açıldı.

Beyoğlu'nda önce tapu sonra kentsel dönüşüm!

Halk Meclisi'nde mahalleliyle bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 10 bin 500 kişinin tapu almak için kendilerine müracaat ettiğini söyledi.

Ahmet Misbah Demircan'dan Beyoğlu'nda yaşayanlara "evini satma" uyarısı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları yürüten belediyelerden biri de Beyoğlu Belediyesi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'nda yaşayan vatandaşlara evlerini satmamaları konusunda uyarıda bulunduğunu söylüyor...

Beyoğlu, tarihi dokusu korunarak dönüştürülecek!

Kentsel dönüşümde başı Beyoğlu çekecek. Beyoğlu'nun Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölgenin yarısına yakınının tarihi doku korunarak yenileneceğini söyledi

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Beyoğlu Belediyesinin kentsel dönüşüm hazırlıklarına tepki: Afet yasası geri çekilsin!

Beyoğlu Belediyesinin rant odaklı kentsel dönüşüm hazırlıkları, vatandaşları tepkilerine neden oldu. Vatandaşlar, afet yasasının geri çekilmesine ilişkin çağrıda bulundu. İşte o açıklamalar...

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Okmeydanı Fetihtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Evler tahliye ediliyor mu?

İstanbul Okmeydanı’nda Beyoğlu Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Bugün de çalışmalar nedeniyle vatandaşlar evlerini terk ederken, bazıları da memletlerine dönmek zorunda kalıyor. 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

beyoğlunda kentsel dönüşüm Haberi

beyoğlunda kentsel dönüşüm

Peki Beyoğlu'nda nasıl gelişmeler yaşanıyor? Ziyaret ettiğimiz Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, mikrofonlarımıza çok özel açıklamalarda bulundu.


3 dönemli Beyoğlu

"Napolyon'un bir sözü var, dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu diye. Haliç'in iki köşesi var. İlk köşeyi Beyoğlu tutuyor, ikinci köşeyi ise Sarayburnu tutuyor. Beyoğlu'nu 3 döneme ayırıyorum. Cenevizliler dönemi çok önemli. İstanbul orjinalinde Rumların olduğu bir şehirmiş ancak ecdadımız başkentte her devletten insan olsun istemiş ve herkesi kabul etmiş. Sonraki yıllarda Beyoğlu Belediyesi'nin yapımına karar verilmiş. Bugünkü binamız 1883'te hizmete açılıyor ve Tarlabaşı, İstiklal Caddesi ve tüm imar hareketleri Beyoğlu yeni dönemine giriyor ve hala bu hareketlilik devam ediyor. Biz, binamızı 135 yıl sonra yeniden restore ettirdik"


Şehrin dinamiğine uygun kariyer

"Beyoğlu'nda turizm, eğitim, kültür ve hizmet sektörüne ağırlıklı...