19 / 04 / 2024

Beyoğlunda yenilenen evler

Beyoğlunda yenilenen evler

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi üzerinde cephesi yenilenen binalara dikkat çekerek,“ Vatandaş artık binasına sahip çıkıyor'' dedi. Demircan, Beyoğlu esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Turistlerin gözdesi günlük kiralık evler oldu!

Otel fiyatlarını yüksek bulan turistlerin yeni gözdesi günlük kiralık evler oldu. Beyoğlu/Galata bölgesi turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri haline geldi.

Turgutlu'da gönüllüler ihtiyaç sahiplerinin evlerini yenilediler! 

Manisa Turgutlu’da bir grup mahalleli, sosyal medyadan kurdukları grupla, evleri kötü durumdaki aileler için harekete geçti. Gönüllüler tarafından imece usulü yenilenen evler, yüzleri güldürdü.

Bursa Beşevler Hafize Hatun Camii yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Beşevler Hafize Hatun Camii, yeni bir yaşam alanına dönüştü.

AC Ceylan Grup Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

AC Ceylan Grup Yapı Sistemleri Limited Şirketi 10 bin TL peşinatla Ayhan Ceylan tarafından 6 Haziran 2016 tarihinde Beyoğlunda kuruldu.

Beyoğlu'nda 10 yılda 6 bin bina restore edildi!

MİS Sokak'ta tarihi dokusu korunarak yenilenen Vakıf Gökçek Han binası, Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla açıldı.

Beyoğlu'nda 6 bin bina restore edildi!

Mis Sokak’ta tarihi dokusu korunarak yenilenen Vakıf Gökçek Han binası Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla açıldı. Başkan Demircan, “Son 10 yılda 6 bin binada restorasyon çalışması yapıldı” dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu'nda her yer çok kıymetlendi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi üzerinde cephesi yenilenen binalara dikkat çekerek,“ vatandaş artık binasına sahip çıkıyor. Tarihi binalar artık aslına uygun restore edilerek, Beyoğlu’nun ruhuna uygun kullanılıyor" dedi

Beyoğlu'nda vatandaşlar binasına sahip çıkıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi üzerinde cephesi yenilenen binalara dikkat çekerek,“ Vatandaş artık binasına sahip çıkıyor'' dedi. Demircan, Beyoğlu esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Derince 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu geliyor!

Derince Belediye Ekim ayı meclis toplantısı yenilenen meclis salonunda yapıldı. Mecliste konuşan başkan Ali Haydar Bulut, 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu yapacaklarını duyurdu..

Kazancı Yokuşu’ndaki hasar gören evler Beyoğlu Belediyesi tarafından tamir ediliyor!

Cihangir Kazancı Yokuşu’nda yaşanan patlamada hasar gören 185 ev ve işyeri Beyoğlu Belediyesi tarafından hızla tamir ediliyor. Geceyi evlerinde geçiremeyecek durumda olan vatandaşlar otellerde misafir edildi...

Beyoğlu'nda dokuz yılda 5 bin bina restore edildi!

Beyoğlu Belediyesi, 9 yılda 5 bin tarihi binayı yeniledi. Belediye, işlev ve estetiğini yitiren binlerce binayı restore etmeye devam ediyor. Aslına uygun olarak yenilenen binalardan biri de Beyoğlu Belediye Binası.

İnci Pastanesi Beyoğlu Mis Sokak'ta yeniden açılıyor!

Geçtiğimiz hafta kapanan 68 yıllık İnci Pastanesi, Beyoğlunda başka bir adreste yeniden açılacak...

İstanbul Vakıflar Beyoğlunda bina yaptıracak!

İstanbul Vakıflar, Beyoğlu Müeyyedzade Sokaktaki 139 metrekarelik alana tahmini fiyatını 320 bin olan bir bina yaptırmak istiyor  

Beyoğlunda yenilenen evler Haberi

Beyoğlunda yenilenen evler

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ''Tarihi binalar artık aslına uygun restore edilerek, Beyoğlu’nun ruhuna uygun kullanılıyor. Aslında bu değişim ilçenin her mahallesinde hissediliyor. Her gün yeni bir işletme açılıyor. Bu da bizi oldukça mutlu ediyor” dedi. Demircan, rutin gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Taksim ve İstiklal Caddesinde devam etti. Cuma namazını tarihi Hüseyin Ağa Camiinde kılan Başkan Demircan, namaz sonrası camii cemaati ile selamlaştıktan sonra kalabalık bir heyet ile bölgede incelemelerde bulundu. İstiklal caddesinden Tarlabaşı istikametine doğru ara sokaklara yapılan yol ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte, çok sayıda işletmelerin açıldığını söyleyen Demircan, “Ara sokaklarda yeni açılan kaliteli ve nezih işletmelerin varlığı insanları buralara doğru çekmeye başladı” dedi.

Başkan Demircan, Beyoğlu’nun tarihi dokusuna ve kalite standartlarına uygun yeni açılan işletme sahiplerinin elini tek...