18 / 04 / 2024

Beyonce yeni ev

Beyonce yeni ev

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Ekonomistten ev alacaklara çarpıcı uyarı! Fiyatlar düşecek mi? Yeni ev almak mantıklı mı? 

Yeni ev alacak binlerce kişi, şimdi bu yatırımın doğru olup olmadığını merak ediyor. Ekonomist Devrim Akyıl, konut yatırımı ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar....

Kiracılar dikkat! Yeni ev sahibi kiraya zam yapar mı?

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki her konu gündemde yerini koruyor. Bir kiracı bulunan evde ev sahibinin değişmesi halinde kiracıların durumunun ne olacağı merak edilen konular arasında. Buna göre, ev sahibi değişirse yeni ev sahibi kiraya zam yapabilir mi? 

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

Yeni ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracılı konut satın alan mülk sahibi kiracıyı evden çıkarabilir mi sorusu merak ediliyor. Peki, Yeni ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? İşte detaylar...

Uygun fiyatlı ev alabilmenin tek yolu yeni arsa üretiminden geçiyor!

Sektörün yeni konut üretebilmesi için arsa üretilmesi gerektiğini söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı  Gülçin Okay, vatandaşların yeni ev alabilmeleri ve inşaat firmalarının da uygun fiyatlarla ev yapabilmesinin tek yolu yeni arsa üretilmesinden geçtiğini söyledi. 

Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? Kiracılar 1 aylık süreye aman dikkat!

İstanbul'da bir ev sahibi, kiracısına binayı boşanacağı eşine devredeceğini söyleyerek evi tahliye etmesini istedi. Peki, bu durumda kiracı evden çıkabilir mi? Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? İşte detaylar...

Yeni ev tapusu nasıl alınır? Tapusu olmayan yere ev yapılır mı?

Yeni ev alan kişiler, tapularını nasıl çıkarabileceklerini araştırıyor. “Tapu nasıl çıkarılır? Tapusu olmayan evin noter satışı mümkün mü?” İşte detaylar!

Yeni ev sahibi eski kiracıyı artık çıkarabiliyor! Yargıtay kesin kararı açıkladı!

Yeni ev sahibi eski kiracıyı evden çıkarabilecek! Yargıtay, ev sahiplerini memnun edecek bir karar aldı. Bilindiği üzere, ev sahipleri kiracıları mahkemeye vererek evlerini tahliye ettirebiliyorlar.

Kiracılar bunları mutlaka bilmeli! Yeni ev sahibi kiracıyı evden çıkarabilir mi?

Kiracı ve ev sahipleri haklarını bilmelidir. Kira konusunda ise kiracılar haklarının neler olduğunu, ev sahibi ve kiralanan evdeki yükümlülüklerini yerine getirmelidir. İşte merak edilenler!

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Ev alacaklar sakın erken davranmayın! Herkesin beklediği güzel haber geldi

Fahiş fiyatlardan ev alan vatandaşlar kara karar düşünürken, yeni ev almayı planlayan vatandaşlara dikkat çeken uyarılar yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın devreye girmesinin ardından fahiş fiyat denetimine başlandığı ve bu fiyatlarla ilgili yaptırım uygulanacağı belirtildi.

Ev alanlar hangi yasal işlemleri yapmalı?

Ev alanlar ya da yeni ev sahibi olanların yapması gereken bazı işlemler bulunmaktadır. İşte Ev alanlar hangi yasal işlemleri yapmalı? detaylı yanıtları!

Yeni ev alanlar ve evi almayı düşünenler dikkat! Resmen açıklandı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şeref Oğuz, bugünkü köşesinde konut fiyatlarının gerçek değeri ile ev sahibi ve kiracı tartışmalarını kaleme aldı. Peki konut fiyatları ile ev sahibi ve kiracı tartışmalarındaki son durum ne? İşte Oğuz'un kaleme aldığı 'Ev alanlar uzun süre satamayacak' başlıklı yazısı...

Beyonce yeni ev Haberi

Beyonce yeni ev

Dünyanın en zengin ünlü çiftlerinden olan Beyonce ile Jay-Z geçtiğimiz günlerde İtalya'ya girmişti. 

Çift, İtalya'dan eli boş dönmedi. Ünlü rapçi Jay-Z, eşine süper lüks bir malikane aldı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre çift, Sardunya Adası'ndan 6 odalı ve havuzlu ultra lüks bir malikane satın aldı. Yaklaşık bin metrekarelik evin fiyatının ise tam 30 milyon euro olduğu iddia ediliyor.