29 / 03 / 2024

beypazarı ihtiyaçları

beypazarı ihtiyaçları

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığının ikinci yılını tamamlaması münasebeti ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek, iki yılda yapılan hizmetleri değerlendirirken, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçim derdi vatandaşı kredi kartına mahkum etti! Kredi kartı borçları asgari ücretin 2.5 katına ulaştı!

Milyonlarca vatandaş ihtiyaçlarını giderebilmek için kredi kartı kullanmak zorunda kalıyor. Artan kredi kartı borçları ise asgari ücretin ortalama 2.5 katına ulaştı. 

GYO'ların halka arzı, konut projelerinin finansman ihtiyaçlarını çözüyor!

Son zamanlarda GYO'lar peş peşe halka arz ediliyor. Peki konut sektörü için GYO'ların halka arzları ne ifade ediyor?

Deprem ihtiyaçları için 2024 bütçesinde 1 trilyon 28 milyar TL kaynak ayrılıyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, deprem ihtiyaçları için 2024 bütçesinde 1 trilyon 28 milyar TL kaynak ayırmayı öngördüklerini açıkladı. İşte detaylar...

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

ING'den 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi, 3 yıl taksitle!

ING, kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için burada! Başvurunuzu yaptığınızda hesabınıza 50.000 TL yatırılacak... 3 yıl süreyle ödeme seçenekleriyle...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi: İhtiyaç sahiplerine barınma ve gıda yardımı!

3294 sayılı Kanun çerçevesinde yürütülen 'BARINMA - GIDA' programı kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerin gıda temel ihtiyaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından karşılanıyor. 

Emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara 3 ay ödemesiz 100.000 TL ihtiyaç kredisi!

Emekli vatandaşlar için özel bir fırsat: 3 aylık ödemesiz dönem ve 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Bu kampanya, belirli koşullar çerçevesinde, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarını destekleyen özel bir kredi fırsatı sağlamaktadır.

Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank'tan emekli vatandaşlar hakkında flaş açıklama. Emekli olan herkes baksın

Emekli vatandaşlar ihtiyaçlarını kapatmak için kredi arıyor. Kamu bankalarının emekli vatandaşlara yönelik kredi vereceği öğrenildi. İşte detaylar...

Nakit sıkıntısı mı çekiyorsunuz? QNB Finansbank size ihtiyaç kredisi ile yardımcı olabilir

Nakit ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan QNB Finansbank kaçırılmaz bir fırsat sundu. Ekonomik sıkıntı çeken kişilerin maddi durumlarını kolaylaştıracak ihtiyaç kredisi ile etkili çözüm sağlıyor. 70 bin TL değerinde olan kredi sağlamasıyla kolay ödeme seçenekleri de sunuyor. 

Halkbank'tan uyguna ihtiyaç kredisi! Bu oranda bu kredi kaçmaz!

En cazip, ekonomik ve uygun fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi Halkbank'tan geldi. Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunarak emeklilerin nakdi ihtiyaçlarına tatmin edici çözümler sunuyor. Emeklilere özel yürütülen bu kampanya fırsatından yararlanmak için bilinmesi gerekenler…

Akbank'tan yeni bir fırsat: Yüksek limitli ihtiyaç kredisi

Nakdi ihtiyaçları karşılamak üzere Akbank’tan yüksek limitli kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor. Bu kez de Akbank, 100 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredisi sundu. Yüksek limitli krediye müşterilerin başvurmaları bekleniyor.  Bu kampanya belirli şartları ve aşamaları kapsamaktadır. 

İş Bankası'ndan borçları sıfırlamak için müthiş fırsat. Müşterileri acil baksın

Enflasyonun yükselmesiyle birlikte çok sayıda vatandaş da çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak adına bankalardan kredi çekmek zorunda kaldı. Vatandaşların borçlarını ödemesi adına İş Bankası'ndan da önemli bir adım geldi. İşte detaylar...

beypazarı ihtiyaçları Haberi

beypazarı ihtiyaçları

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığının ikinci yılını tamamlaması münasebeti ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek, iki yılda yapılan hizmetleri değerlendirirken, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkanlığının iki yılını değerlendiren, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Çok şükürler olsun ki, beş yıllık başkanlık süreci için seçimlerde vaat ettiğimiz hizmet ve projelerin % 80'lik bölümünü tamamlamayı bizlere nasip etti. Halen çalışmalarımızın devam ettiği projelerin de büyük bölümü bu yıl içinde tamamlanacak" dedi. Yapılan değerlendirme toplantısında her yıl farklı iki meclis üyesinin encümen olarak görev yapması yönünde uygulanan teamül gereği bu görevi meclis üyeleri Ahmet Gencer ve Hüseyin Demirezen'in yerine getireceğini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 2016 yılında Beypazarı'nın içinde bulunduğu atılım hamlesinin devam edeceğini söyledi. 


İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN EV YAPACAĞIZ 


Doktorlar sitesi yanında...