29 / 03 / 2024

Biblos Koru ve Su Selimpaşa Villaları

Biblos Koru ve Su Selimpaşa Villaları

Oturuma hazır Biblos Koru ve Su Villaları'nda satışlar 300 bin eurodan devam ediyor...

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Sinpaş Koru Aura'da 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı! 

Sinpaş Koru Aura, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. 

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Talha Beser tarafından kuruldu.

Nefes Koru Göktürk satışta! Kişiye özel indirim ve ödeme planı fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesinde konut satışları başladı. Kişiye özel indirim ve ödeme planlarının sunulduğu projede fiyatlar 13 milyon liradan başlıyor. İşte Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 26 konut satışa çıkarıldı!

Koru Florya projesinde yer alan 5 katlı Alışveriş Merkezi ve 26 rezidans daire açık artırma usulü ile satışa çıkarıldı. Proje kapsamında satışa çıkarılan konutların fiyatları 2 milyon 665 bin TL'den başlıyor...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. 

İdealist Koru ve İdealist Cadde'nin toplam geliri 21.2 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Koru-İdealist Cadde'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek-10 nolu protokol ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 15 milyon 70 bin TL'den 21 milyon 250 bin 207,98 TL'ye yükseldi. 

İdealist Cadde ve İdealist Koru'da 6 konut satıldı!

İdealist GYO, 'İdealist Cadde ve İdealist Koru' Projesinde yer alan 6 Adet konut nitelikli bağımsız bölümleri ( Villa + Daire ) satın almak için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 27 konut satışa çıkıyor!

İstanbul Florya'da yükselen Koru Florya projesinde 5 katlı AVM ve 27 rezidans daire 13 Ağustos'ta açık artırma ile satışa sunulacak...

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Yavaş tarafından kuruldu.

Biblos Koru ve Su Selimpaşa Villaları Haberi

Biblos Koru ve Su Selimpaşa Villaları

Biblos İnşaat tarafından hayata geçirilen, Biblos Koru ve Su villaları, Silivri Selimpaşa'da yer alıyor. 11 bin metrekare alan üzerinde 20 adet 200 metrekare 4+1 ikiz villadan oluşuyor.



Biblos...