19 / 04 / 2024

bien banyo mermer tasarım

bien banyo mermer tasarım

Bien, mermerin kusursuzca işlendiği Imperial ve Adonis serileriyle mekanlara göz alıcı şıklık ve bütünsel çözümler sunuyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Bien Adonis ve Stellata: Mekanları hafızalara işleyen tasarımlar!

Bien, beyazın ferahlığını banyolara yansıtan satensi yüzeye sahip Adonis, farklı ebat ve renk seçenekleri ile de tercih edilen Stellata mermer görünümlü karoları ile mekanlara göz alıcı ve bütünsel çözümler sunuyor.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Bien Seramikleri ile banyolarda tarihe dönüş!

Bien Seramikleri eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak banyo koleksiyonuna yeni iki seri ekledi. Osmanlı dönemine ait banyo kültürünü kendisine hareket noktası olarak alan Bien, Sultan ve Portoro Serisi adında iki koleksiyon oluşturdu.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Bien Seramik iki ödül birden aldı!

Bien Seramik'in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan 'Organic' banyo serisi tasarım dünyasındaki çok önemli iki ödülü birden aldı.

UNİCERA'daki Bien standını binlerce kişi ziyaret etti!

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. Fuar boyunca ilginin yoğun olduğu BİEN standını binlerce kişi ziyaret etti.

UNİCERA'daki Bien standını 2 günde 2 bin kişi ziyaret etti!

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. İlk iki gün 2 bini aşkın kişi Bien standını ziyaret etti.

bien banyo mermer tasarım Haberi

bien banyo mermer tasarım

Bien, mermerin kusursuzca işlendiği Imperial ve Adonis serileriyle mekanlara göz alıcı şıklık ve bütünsel çözümler sunuyor.


Seramik sektörünün önemli oyuncularından, doğa dostu marka Bien Seramik, stil ve trendleri bir arada sunarken bir yandan da tüketicinin ihtiyaç ve taleplerini karşılamayı amaçlıyor.


Bien’in Imperial ve Adonis serileri mermerin kusursuzluğunu, gücünü yaşam alanlarınıza taşıyor ve mekanlara farklı bir anlam kazandırıyor.


MUHTEŞEM “IMPERIAL”


Mermerin ihtişamını ve mükemmelliğini ortaya koyan Bien’in bu iddialı serisi Imperial, çarpıcı bir mekana sahip olmanıza olanak sağlıyor. Imperial serisi gri, kahve ve beyaz renklerin yanı sıra yeni desen alternatifi de olan bir ürün. 30x60 ve 40x40 ebatlarında üretilen bu özel seri özellikle otel, plaza, restauarant gibi mekanlarda kolay kullanım sağlarken, etkileyici bir görünüm elde edilmesine de fırsat tanıyor.


KUSURSUZ BİR YÜZEY “ADONIS”


Üzerindeki özel sır...