25 / 04 / 2024

Bien Seramik en yiyi banyo tasarımı

Bien Seramik en yiyi banyo tasarımı

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Arnica Flora Seramik Taban Ütü 2000 W 899 TL! Özellikleri nedir? En uyguna nereden alınır? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Seramik tabanı ve güçlü buharı sayesinde daha az çabayla daha iyi ütüleme sonucuna ulaşmak Arnica flora seramik taban ütü ile mümkün hale geliyor.

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

İnşaat işçisi Orhan Şen'in yan flüt tutkusu!

İnşaatlarda seramik ustası olarak çalışan 26 yaşındaki Orhan Şen, şantiyede yan flüt çalarken çekilen videosuyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti...

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Çanakkale Seramik Vivien serisi ile ferah mekanlar!

Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

Bien Seramik en yiyi banyo tasarımı Haberi

Bien Seramik en yiyi banyo tasarımı

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Elle Dergisi’nin editörlerinin oylaması ile gerçekleşen yarışmanın bu yıl Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.


Yenilikçi ve çevreye duyarlı yaklaşımı ile tanınan Bien markası Organic Serisi Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği uluslar arası nitelikteki EDIDA tasarım yarışmasında Banyo kategorisinde birinci seçildi. 2015 yılında lansmanı yapılan, Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘’Organic’’ banyo serisi “Red Dot Design Awards”, “A’Design Awards” ve ‘’Elle Decoration Design Awards’’ ile birlikte üç ödülün sahibi oldu.


Ödüller 24 Şubat Çarşamba akşamı Anjelique’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Renkli ve katılımın oldukça fazla olduğu gecede 16 ayrı alanda ödül kazananlara ödülleri teslim edildi. Bien Tasarım...